4.9 C
București
sâmbătă, 19 octombrie, 2024

Water Fest România 2023: Trei zile de muzică, sporturi de apă și distracție în Parcul Herăstrău

Evenimentul începe astăzi, 14 iulie

Perioada 14 – 16 iulie aduce în Parcul Herăstrău a cincea ediție a evenimentului Water Fest, ce reunește muzica folk, rock și blues, împreună cu promovarea sporturilor de apă pentru toate vârstele.

Parcarea Administrației Lacuri Parcuri și Agrement este gazda acestei festivități, oferind o mulțime de activități captivante pentru toți participanții.

Vineri, începând cu ora 16:00 și până la 18:00, Caravana Water Fest invită publicul la o tură de vâslit

Echipamentul Bazei Nautice Green Ties va fi pus gratuit la dispoziția copiilor, oferindu-le o experiență inedită pe apă.

În aceeași zi, iubitorii de muzică vor avea parte de workshop-uri de percuție cu instrumente africane, precum și de un concert interactiv ce îmbină sunetele percuției cu acordurile chitarelor.

Sâmbătă, începând cu ora 12:00, se dă startul competiției de vâslit, oferind sportivilor ocazia de a-și demonstra abilitățile pe apă

De la ora 18:00, atmosfera se va anima prin desfășurarea Jocurilor Olimpice Medicale Distractive Aplicate, aducând un plus de amuzament și distracție pentru toți participanții.

Duminică dimineața, între echipele de pe mal și cele de pe apă, vor avea loc discuții libere la o cafea, abordându-se soluții ce pot sprijini iubitorii de sporturi de apă

Pe parcursul zilei, publicul va putea admira un concert demonstrativ de percuție susținut de Barbarossa Samba Group, care va încânta audiența cu ritmurile sale contagioase.

Evenimentul se va încheia într-o notă interactivă, prin concertul susținut de Green Ties and Young Friends.

Water Fest 2023 este un proiect realizat cu sprijinul Fundației pentru Tineret a Municipiului București și inițiat de Asociația Green Ties, oferind o experiență memorabilă participanților prin muzică, sporturi de apă și momente de distracție într-un cadru natural impresionant.

spot_img
Latest news
știri