23 C
București
vineri, 20 septembrie, 2024

Au fost efectuate teste de laborator pe unul dintre pretinsele cadavre extraterestre din Mexic. Rezultatele investigațiilor | VIDEO

Cercetătorii au efectuat studii de laborator pe unul dintre presupusele cadavre extraterestre prezentate săptămâna trecută în Congresul din Mexic.

Unul dintre presupusele cadavre extraterestre prezentate săptămâna trecută în Congresul din Mexic a fost supus mai multor teste de laborator. S-a făcut inclusiv o radiografie și o tomografie computerizată, pentru a determina dacă au fost create de om sau sunt autentice, conform WION.

Testele care au fost finalizate marți (19 septembrie) la un laborator din Mexico City au prezentat rezultatele. Se pare că rămășițele mumificate nu au fost fabricate sau modificate în niciun fel și ar putea fi reale.

Jose de Jesus Zalce Benitez, directorul Institutului Științific pentru Sănătate al Marinei Mexicane, a spus că presupusele cadavre aparțineau unui singur schelet și nu au fost asamblate din oase de animale sau umane.

El a adăugat că testele de laborator au arătat că „nu există nicio dovadă de vreo asamblare sau manipulare a craniilor”.

„[Ei] aparțin unui singur schelet care nu a fost unit cu alte piese”, a spus el, potrivit The Telegraph.

Acesta a mai spus că echipa sa a descoperit că unul „era intact, era biologic și era în gestație”. În interiorul abdomenului existau niște noduli mari, despre care el a sugerat că ar putea fi ouă.

Au fost difuzate videoclipuri în care echipa efectuează teste pe unul dintre corpuri.

Teste de laborator pe presupusele cadavre extraterestre. Comunitatea științifică este încă divizată

Comunitatea științifică este încă divizată și nu este convinsă că cele două cadavre prezentat săptămâna trecută de jurnalistul mexican Jaime Maussan sunt reale.

Mai mulți experți în OZN și criminalistică au declarat că afirmațiile sale sunt „nefondate” și „înșelătoare”.

Printre sceptici se numără profesorul britanic de fizică Brian Cox. El a cerut ca o mostră să fie trimisă companiei de tehnologie biologică „23andMe”. Brian Cox vrea să facă o verificare independentă a faptului că specimenele sunt extraterestre, relatează Sky News.

„Este foarte puțin probabil ca o specie inteligentă care a evoluat pe o altă planetă să arate ca noi”, a spus el săptămâna trecută.

spot_img
Latest news
știri