Foto: Facebook/Infrastructură 5
Foto: Facebook/Infrastructură 5

Astăzi, 6 iulie, echipa societății Infrastructură din Sectorul 5 al Municipiului București a anunțat că a finalizat demolarea construcțiilor ilegale regăsite pe spațiul public.

De asemenea, societatea a ridicat deșeurile rezultate din zonele Buzoieni nr.1 și Șoseaua Giurgiului nr. 118.

Potrivit membrilor companiei, cea din urmă acțiune a fost realizată în colaborare cu Primăria Sectorului 4.

Infrastructură 5: ”Echipa noastră finalizează demolările ilegale de pe Strada Buzoieni nr.1 și Șoseaua Giurgiului nr.118!”

Dar munca noastră nu se oprește aici. Operațiunile de demolare continuă și în alte zone. Pe măsură ce lucrăm pentru a curăța și moderniza sectorul ne atingem obiectivul de a asigura un mediu urban mai sigur, curat și funcțional pentru toți cetățenii”, au transmis reprezentanții societății prin intermediul unui comunicat publicat pe contul de Facebook.

Vineri, 4 iulie, Primăria Sectorului 5 a început demolarea construcțiilor ilegale. Scopul a fost realizarea a noi locuri de parcare

Reamintim că, la finalul săptămânii trecute, într-o acțiune de amploare, Primăria Sectorului 5 din București a anunțat că a început demolarea construcțiilor ilegale de pe strada Buzoieni.

Prin urmare, echipa Infrastructură 5 a precizat că echipele au fost mobilizate pe teren pentru a realiza reparațiile necesare ale carosabilului.

Mai mult, au fost reparate trotuarele și au fost evacuate reziduurile pentru viitorul proiect.

Construcțiile au ocupat domeniul public timp de 30 de ani

Aceste lucrări sunt parte a unui proiect major de modernizare urbană, vizând construcțiile neautorizate care au obstrucționt dezvoltarea infrastructurii și au afectat estetica urbană. Proiectul include crearea unor noi locuri de parcare. Demolarea acestor construcții va deschide calea pentru un proiect important. Acesta va aduce beneficii semnificative comunității noastre”, se arată în comunicatul publicat de reprezentanții companiei Infrastructură 5.

Demolarea a inclus crearea unor noi locuri de parcare și îmbunătățirea infrastructurii rutiere.

Într-un oraș atât de aglomerat, cetățenii au nevoie de spațiu pentru ei și pentru a-și putea parca autovehiculele”, a adăugat compania din Sectorul 5.