4.8 C
București
vineri, 18 octombrie, 2024

A apărut aplicația Reverse PET, prin care sticlele cu sigla SGR îți sunt luate direct de la ușă

Oamenii nu vor mai fi nevoiți să stea la cozi pentru a returna ambalajele produselor.

Pe data de 16 septembrie 2024 a fost lansată aplicația Reverse PET. Aceasta e disponibilă gratuit pe Android și iOS. Aplicația este extrem de utilă pentru consumatorii care se plâng de timpul de așteptare la aparatele de reciclat.

Utilizatorii care descarcă aplicația nu trebuie decât să-și facă un cont folosind adresa de e-mail. Apoi, în aplicație trebuie introdus numărul de sticle cu sigla SGR pe care le deține și pe care doresc să le predea pentru reciclare. De asemenea, trebuie adăugată și adresa de ridicare a ambalajelor.

Utilizatorii nu vor mai primi garanția de 50 de bani pe fiecare sticlă, ci doar 20 de bani.

În aplicație vor fi înregistrați și cei care vor ridica sticlele de la utilizatorii care le predau. Acești colectori vor câștiga 25 de bani pentru fiecare sticlă pe care o vor ridica de la consumatori. Cei 5 bani rămași până la 50 de bani vor rămâne în aplicație pentru costurile de mentenanță și dezvoltare.

Aplicația Reverse PET. Care sunt catacteristicile acesteia:

  • Reciclare simplificată: Soliciți ridicarea sticlelor direct din aplicație.
  • Recompense atractive: Câștigi puncte pentru fiecare sticlă reciclată și le transformi în bani.
  • Comunitate implicată: Interacționezi cu alți utilizatori și contribuiți împreună la un viitor mai verde.

Reverse PET este un startup dedicat promovării reciclării și construirii unui viitor mai sustenabil. Prin intermediul tehnologiei și a unei abordări centrate pe utilizator, aplicația Reverse PET își propune să facă reciclarea mai accesibilă, mai atractivă și mai recompensatoare pentru toată lumea.

spot_img
Latest news
știri