16.5 C
București
joi, 19 septembrie, 2024

Societatea Infrastructură din Sectorul 5: ”Rampa de acces pentru persoanele cu dizabilități de pe Strada Mihail Sebastian nr. 7 este complet funcțională”

De asemenea, echipele au încheiat cu succes reparațiile locale de pe Strada Ioviță

Societatea Infrastructură situată în Sectorul 5 al Municipiului București a informat că ieri, 18 septembrie, au fost încheiate cu succes reparațiile locale de pe Strada Ioviță.

De asemenea, constructorii au adăugat că rampa de acces pentru persoanele cu dizabilități de pe Strada Mihail Sebastian nr. 7 este complet funcțională.

Ne implicăm și ne asigurăm că toți cetățenii beneficiază de o infrastructură modernizată și accesibilă!”, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook.

Societatea Infrastructură: ”Lucrăm în continuare și ne bucurăm de rezultatele muncii noastre”

În cursul zilei de 17 septembrie, membrii companiei au precizat că alte două locații din Sectorul 5 vor beneficia de rampe pentru persoanele cu dizabilități.

În egală măsură, echipele au continuat reparațiile locale pe două străzi din Sectorul 5 al Capitalei.

Pe străzile Ioviță, Mihail Sebastian nr.7 și Ileana Cosânzeana nr.5, confecționăm rampe pentru persoanele cu dizabilități și efectuăm reparații locale necesare carosabilului”, au punctat reprezentanții societății Infrastructură.

Instalarea rampelor în mai multe locații din Sectorul 5 a început încă din luna februarie

Reamintim că, încă din februarie acestui an, compania și-a reafirmat angajamentul pentru accesibilitate universală, demarând un proiect amplu pentru instalarea rampelor în mai multe zone din sector, destinate persoanelor cu mobilitate redusă.

Această inițiativă are scopul de a asigura un acces rapid și facil în clădiri pentru toți membrii comunității.

spot_img
Latest news
știri