4.3 C
București
duminică, 20 octombrie, 2024

Într-o salată de la supermarket a fost găsită o broască râioasă vie | FOTO

Clientul unui supermarket din Anglia a găsit o broască râioasă vie într-o salată.

Un grup de salvare a reptilelor din Anglia a intervenit pentru a recupera o broască râioasă găsită într-o pungă de salată care a fost returnată la un supermarket, potrivit UPI.

Berkshire Reptile Rescue a spus că broasca a fost descoperită într-o pungă de salată de un client. Produsul a fost returnat la Waitrose în Bracknell.

Salvatorul Graham Martin a colectat reptila și pentru moment o ține izolată. Nu este clar dacă broasca râioasă a venit de peste mări sau nu. Având în vedere riscurile să fie un animal invaziv, broasca este păstrată momentan în captivitate.

„Este într-o cutie drăguță, are niște pământ și câteva frunze în care să se ascundă. Are un castron mic cu apă. Am aruncat niște gândaci pentru a mânca”, a spus Martin pentru BBC.

„Nu am idee de unde a venit, dar este fericită unde este.”, a adăugat el.

John Lewis Partnership, compania-mamă a Waitrose, și-a cerut scuze clientului într-o declarație.

„În timp ce cultivatorii noștri reduc la minimum utilizarea pesticidelor pentru a promova agricultura durabilă și pentru a reduce daunele aduse vieții sălbatice, există un proces strict de sortare și spălare care ar fi trebuit să elimine această broască râioasă”, se arată în comunicat

„Deși aceasta este o întâmplare foarte rară, ne pare foarte rău pentru clientul care a găsit-o”, a mai transmis compania.

spot_img
Latest news
știri