Societatea Erbașu anunță că avansează cu lucrările la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumologie din Oradea.
Noua unitate medicală esențială pentru comunitate este creată pentru a oferi îngrijire medicală de top în tratarea bolilor infecțioase și pneumologice.
Până în prezent societatea a finalizat sistemul de epuismente cu 15 foraje, coborând nivelul pânzei freatice pentru a continua fără întrerupere terasamentele și infrastructura. În acest moment, 70% din terasamente sunt realizate, iar pe corpurile C1 și C2 a fost turnat betonul de egalizare pentru radier, urmând ssă se realizeze hidroizolația și canalele tehnice.
”De asemenea, cei 184 de piloți care susțin taluzul către strada Vlădeasa sunt finalizați. În paralel, am realizat fundațiile pentru două dintre cele patru macarale și am început montajul acestora”, se arată în comunicatul publicat astăzi, 19 noiembrie.
Viitorul spital de Boli Infecțioase și Pneumologie din Oradea va avea o suprafață totală de 49.602 mp și va beneficia de o capacitate de 299-326 paturi
Potrivit societății, sunt inclusiv 20 de paturi pentru spitalizarea de zi și 11 pentru terapie intensivă.
Mai mult, unitatea va fi dotată cu tehnologie de ultimă generație, va integra soluții avansate pentru monitorizarea pacienților și reducerea timpilor de așteptare.
Clădirea va include un compartiment de urgențe pentru boli infecțioase, pneumoftiziologie și TBC, fiind proiectat modular pentru a se adapta rapid nevoilor comunității. Facilitățile includ un bloc operator, dispensar TBC, servicii de imagistică, săli de conferințe și spații educaționale.
”Acest nou proiect subliniază angajamentul nostru ferm pentru dezvoltarea infrastructurii sistemului sanitar din România într-un mod sustenabil”, au mai precizat membrii companiei Erbașu.
Compania Erbașu: ”Sala Polivalentă din Tulcea, un proiect de referință pentru infrastructura sportivă din România, prinde contur zi de zi transformând planurile într-o construcție impresionantă, exact așa cum știm noi să facem!”
În data de 13 noiembrie, compania Construcții Erbașu a anunțat că a realizat primele teste pentru iluminatul arhitectural, care oferă o imagine asupra impactului estetic final al clădirii și dezvăluie câteva detalii ale acestui proiect deosebit realizat de echipă.
Totodată, au fost finalizate lucrările la fațada decorativă, structura metalică și panourile sandwich, iar acoperișul a fost montat în totalitate.
În acest moment echipa continuă montajul tablei decorative exterioare și se concentrează pe instalarea vatei minerale și aplicarea învelitorii din membrană PVC. În paralel avansăm la finisajele interioare și lucrăm la instalațiile HVAC, sanitare, curenții slabi și tari, asigurând astfel fiecare detaliu tehnic necesar pentru finalizarea proiectului.
”Nu este un proces ușor, dar fiecare pas este calculat și realizat cu precizie, respectând cele mai înalte standarde de calitate pentru a transforma acest proiect într-o realitate de care să fim mândri cu toții! Sala va beneficia de un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori cu o capacitate de până la 4.670 de locuri, un teren de antrenament situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, parcare subterană, vestiare pentru echipe și oficiali, spații pentru presă și sală de conferințe”, a punctat compania.
Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții și are ca beneficiar final Consiliul Județean Tulcea.
Construcții Erbașu a obținut Locul 1 în cadrul ”Topului Național al Firmelor 2024”
”Avem bucuria de a anunța că, datorită rezultatelor remarcabile din 2023, am obținut pentru al treilea an la rând „Premiul Național, Locul 1” la categoria „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” în cadrul „Topului Național al Firmelor 2024”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României. Suntem cu atât mai mândri de această realizare, cu cât premiul a fost câștigat la categoria de companii foarte mari, cea mai înaltă clasificare a Camerei de Comerț și Industrie a României”, a transmis compania în data de 11 noiembrie.
Potrivit membrilor societății, acest premiu aparține unei echipe de oameni care transformă orice provocare într-un rezultat concret și demonstrează constant de peste 34 de ani că se poate și în România.