4.8 C
București
vineri, 18 octombrie, 2024

Compania Salubrizare din Sectorul 5: „Promovăm un comportament de tip ecologic modern în rândul cetățenilor”

”Mediul joacă un rol primordial”, au precizat reprezentanții societății bucureștene

Compania SC Salubrizare Sector 5 SA, operatorul care asigură serviciile de salubritate pe raza Sectorului 5, a precizat că una dintre prioritățile societății constă în promovarea unui comportament de tip ecologic modern în rândul cetățenilor.

Printre viziunile pe care societatea bucureșteană le promovează se numără colectarea separată a deșeurilor, dar și un comportament responsabil liber consimțit în contextul unei societăți moderne în care mediul joacă un rol primordial.

Compania Salubrizare din Sectorul 5: ”Într-o societate în continuă dezvoltare, echipa noastră caută să furnizeze cele mai noi și competente soluții și servicii, astfel încât să satisfacem nevoile cetățenilor noștri”

Misiunea companiei sunt următoarele:

  • Să respecte prevederile legale și de reglementare și cerințele de calitate, mediu, sănătate și securitate în muncă conform standardelor de referință;
  • Stabilirea unor politici, programe și practici pentru conducerea proceselor și activităților pe care le desfășoară, într-o manieră de respect față de calitate, mediu, sănătate și securitate în muncă;
  • Garantează asigurarea resurselor necesare pentru îndeplinirea obiectivelor generale stabilite în declarațiile de politici în domeniul calității, mediului, sănătății și securității în muncă.

Valorile companiei:

  • Respect pentru ceilalți;
  • Lucrul în echipă;
  • Responsabilitate;
  • Experiență;
  • Calitate.

Reamintim că SC Salubrizare Sector 5 SA este unicul operator de servicii de salubrizare din aria administrativă a sectorului 5 ce deține drept de colectare a deșeurilor conform licenței emise de către Autoritatea Națională nr. 5010 din 01.07.2020 și a contractului de delegare a gestiunii nr. 1307/01.04.2020 eliberat de Autoritatea Locală.

spot_img
Latest news
știri