12.5 C
București
duminică, 5 mai, 2024

O cățelușă comunitară din Galați a păzit și încălzit mai mulți pui de pisică aruncați la gunoi

După mai multe ore, cățelușa a început să latre după ajutor

Reprezentanții adăpostului Help Lăbuș din Galați caută persoane pentru adopție sau foster, după ce mai mulți pui de pisică au fost abandonați la gunoi.

În momentul de față, pisoii sunt hrăniți cu biberonul și au reușit să supraviețuiască datorită unei cățelușe comunitare care i-a păzit.

Organizația Help Labuș din Galați: ”Acești puiuți au fost luați de la pisică și aruncați la gunoi”

Serialul primăverii: pui de pisică abandonați. Acești puiuți au fost luați de la pisică și aruncați la gunoi.O cățelușă comunitară i-a păzit și i-a încălzit toată ziua, spre seară a început să latre după ajutor. Un ”om” i-a aruncat, un animal i-a salvat!!! Îi poate prelua cineva? Individual sau împreună? Momentan au fost hrăniți cu biberonul. În cazul în care doriți să adoptați, acum, sau în momentul în care vor mânca singuri, sunați la 0744562766”, au transmis reprezentanții adăpostului, printr-un mesaj publicat astăzi, 1 aprilie, pe contul de Facebook.

Adăpostul ”Ajutați-l pe Lăbuș” are nevoie de donații pentru sutele de necuvântătoare pe care le are în grijă

Organizația din Galați este o organizație non-profit care face tot posibilul să ajute și să protejeze animalele fără stăpân.

Adăpostul are în grijă sute de câini și pisici și este nevoie de resurse constante pentru ca necuvântătoarele să fie hrănite și să beneficieze de tratamente medicale.

Pentru a oferi sprijin Asociației Help Lăbuș, cei interesați pot face o donație online, sau într-unul din conturile de mai jos:

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

Cod IBAN:

LEI – RO67 RNCB 0141 0328 6277 0001

EUR – RO83 RNCB 0141 0328 6277 0004

Cod swift: RNCBROBU

BIC code: RNCB

Latest news
știri