10.2 C
București
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

”Săptămâna Voluntariatului”: copiii din Galați au donat mâncare pentru adăpostul ”Ajutați-l pe Lăbuș”

La nivelul fiecărei clase, s-au colectat conserve cu hrană umedă și hrană uscată pentru cățeii și pisicile din adăpost

În ”Săptămâna Voluntariatului”, Școala Gimnazială nr. 28 a fost implicată într-un proiect în colaborare cu Asociația ”Ajutați-l pe Lăbuș” din Galați.

Prin intermediul acestui proiect, toți elevii unității de învățământ au fost îndemnați să participe cu donații pentru animalele din adăpost.

Asociația ”Ajutați-l pe Lăbuș” din Galați: ”Avem nevoie de aceste acțiuni de voluntariat în care copiii să înțeleagă cât de important este să protejeze animale, să învețe responsabilitatea și să conștientizeze pericolul abandonului”

Într-un adăpost cu 1000 de animale, nevoia de hrană este permanentă și, din acest motiv, orice ajutor primit este pentru noi o binecuvântare. Un mare Bravo, copii, pentru ajutorul oferit. Un mare Mulțumesc și din partea blănoșilor de la Ajutați-l pe Lăbuș”, au transmis membrii asociației, prin intermediul unui text distribuit pe contul de Facebook.

Asociația din Galați este o organizație non-profit care își propune să ajute și să protejeze animalele fără stăpân.

În egală măsură, este promovată, în permanență, adoptarea responsabilă a acestora.

”Help Lăbuș” depinde în mare măsură de donații și sponsorizări pentru a-și finanța activitățile și pentru a asigura îngrijirea animalelor aflate în adăpost.

Pentru a oferi sprijin Asociației Help Lăbuș, cei interesați pot face o donație online, sau într-unul din conturile de mai jos:

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

Cod IBAN:

LEI – RO67 RNCB 0141 0328 6277 0001

EUR – RO83 RNCB 0141 0328 6277 0004

Cod swift: RNCBROBU

BIC code: RNCB

Latest news
știri