24.6 C
București
sâmbătă, 20 iulie, 2024

RO-ALERT: Incendiu la o hală de depozitare a deșeurilor periculoase din Prahova

RO-ALERT a trezit mii de de prahoveni la 4.50 dimineața, din cauza efectelor unui nou incendiu la EcoBurn.

Incendiul a izbucnit la o societate de incinerare a deşeurilor periculoase din comuna prahoveană Brazi, autorităţile emiţând un mesaj RO-ALERT prin care avertizează asupra degajărilor masive de fum, arată G4 Media.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul a izbucnit în comuna Brazi, la o hală de depozitare a unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate colectarea şi incinerarea deşeurilor periculoase.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, iar la faţa locului au fost mobilizate şase maşini de stingere, două autoscări, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, mai arată sursa citată.

În urma incendiului au rezultat degajări mari de fum, cetăţenii din zonă primind mesaj de tip RO-ALERT

”Incendiu major produs la SC Eco Burn SRL cu degajări masive de fum. Evitaţi zona. Eliberaţi căile rutiere pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie.

Menţineţi ferestrele locuinţelor închise. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi de autoprotecţie”, este mesarul RO-ALERT trimis de ISU Prahova.

spot_img
Latest news
știri