18 C
București
luni, 16 septembrie, 2024

Continuă lucrările benefice pentru infrastructura Sectorului 5

Anunțul a fost făcut de societatea Infrastructură 5

Societatea Infrastructură a anunțat că echipa de constructori a început ziua de luni cu energie și noi lucrări benefice pentru infrastructura Sectorului 5.

Pe Strada Erie Eroul, echipa noastră realizează reparațiile locale necesare pentru a readuce carosabilul la stadiul inițial”, se arată în comunicatul publicat astăzi, 2 septembrie, pe contul de Facebook al societății bucureștene.

În egală măsură, reprezentanții societății au publicat mai multe imagini cu lucrările care sunt executate la fața locului.

Primăria Sectorului 5 din București se implică activ pentru infrastructura modernă a sectorului, executând multiple lucrări menite să îmbunătățească viața cetățenilor

Reamintim că, în cursul lunii august societatea a depus eforturi considerente pentru modernizarea cartierelor Pecineaga și Pricopan, transformându-le într-un spațiu urban modern și funcțional.

Lucrările includ repararea străzilor și trotuarelor, modernizarea intrărilor în blocuri, instalarea unui nou sistem de iluminat stradal și pietonal, precum și crearea de locuri de parcare.

Echipele au lucrat inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică

De asemenea, echipa a intervenit pe Drumul Ghindari pentru a repara carosabilul deteriorat și a consolidat infrastructura din zona Mărgeanului, reabilitând trotuarele și modernizând iluminatul public.

În egală măsură, ca răspuns concret la solicitările cetățenilor, Infrastructură 5 a început lucrările de reparație a carosabilului pe strada Mitropolit Dosoftei.

spot_img
Latest news
știri