11.1 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

A aruncat gunoiul la marginea drumului, dar primarul i l-a adus acasă

”Gunoaiele aruncate s-au întors acasă”: un primar din Timiș l-a ”răsplătit”, într-un mod inedit, pe un localnic din satul municipiul Lugoj, județul Timiș.

După ce localnicul a decis să arunce gunoiul la marginea drumului, edilul comunei Victor Vlad Delamarină, Ioan Cardaș, i-a dus acasă gunoiul, menționând că, în viitorul apropiat, vor fi montate camere de supraveghere, pentru a descuraja astfel de infracțiuni.

Acte cu numele și adresa, uitate în sacii cu gunoi

Mai mult, bărbatul a fost ușor de identificat, deoarece strecurase și acte în sacii cu gunoi pe care i-a lăsat la voia întâmplării. Pentru că spiritul civic lipsește cu desăvârșire, sacii au fost aruncați într-un canal, marginea drumului, în localitatea învecinată, Victor Vlad Delamarină.

Primarul acestei localități, Ioan Cardaș, împreună cu o echipă, a adunat sacii în care au fost găsite facturi cu adresa celui care i-a aruncat și a dus gunoiul în față casei acestuia, precizează Ziare.com.

”Gunoaiele aruncate s-au întors acasă”

Primarul a mai precizat, pe contul de socializare, că a fost prezent la strângerea sacilor cu gunoi de pe marginea drumului și a luat decizia de a-l pedepsi pe cel vinovat, înapoindu-i sacii.

Gunoaiele aruncate s-au întors acasă. Va facem cunoscut faptul că astăzi am asistat la strângerea gunoaielor aruncate pe marginea drumurilor din comună Victor Vlad Delamarina. În momentul aruncării gunoaielor cetățenii au uitat faptul că prin gunoi au aruncat și hărții pe care le scria numele și adresa.

Vă atenționam că pe rază comunei noastre o să montăm camere video care să sesizeze momentul aruncării gunoaielor”, a scris Ioan Cardaș, pe pagină să de Facebook.

Printre proiectele realizate de Primărie se mai numără și construirea unui cămin cultural, realizarea de terenuri de sport, pietruirea străzilor și investiții în iluminatul public.

Latest news
știri