19.9 C
București
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Bucureștenii sunt invitați să-și exprime opinia în legătură cu viitoarea rețea de piste pentru biciclete

Cei interesați pot completa, în mod anonim, un chestionar

Bucureștenii sunt invitați de primarul Nicușor Dan să-și exprime opinia în legătură cu viitoarea rețea de piste pentru biciclete din Capitală.

Invit bucureştenii să îşi exprime opinia în cadrul consultării publice pentru elaborarea Master planului pentru dezvoltarea reţelei de piste pentru biciclete din Capitală. Cei interesaţi de dezvoltarea mobilităţii alternative pot completa chestionarul până pe data de 15 iulie 2023. Datele rezultate vor contribui la realizarea analizei percepţiei cetăţenilor despre opţiunile de mobilitate urbană, modurile de transport şi provocările întâmpinate în deplasările cotidiene”, a transmis primarul Capitalei.

Chestionarul poate fi completat prin accesarea următorului link

Chestionarul vizează mobilitatea urbană și, în special, mobilitatea alternativă din Municipiul București.

De asemenea, răspunsurile sunt anonime, iar datele rezultate vor contribui la realizarea analizei percepției populației despre opțiunile de mobilitate urbană, moduri de transport, cote modale și provocările întâmpinate în deplasările cotidiene.

Cei care completează formularul sunt rugați să transmită răspunsurile până la data de 15.07.2023.

Planul strategic pentru dezvoltarea infrastructurii pistelor de biciclete este un document care va servi drept ghid pentru proiectele de extindere a unei rețele de piste pentru biciclete

Potrivit primarului, acest plan va identifica și prioritiza traseele optime atât pe străzile principale, cât și pe cele secundare, luând în considerare nevoile utilizatorilor existenți și potențiali, volumul de trafic, zonele de interes și dezvoltarea urbană a diferitelor zone ale orașului.

În consecință, rețeaua de piste pentru biciclete va fi conectată la piste deja existente sau în curs de construcție.

În egală măsură, va facilita legătura între zonele rezidențiale și principalele zone de interes, precum locurile de muncă, instituțiile educaționale, zonele comerciale și localitățile învecinate cu Capitala.

spot_img
Latest news
știri