12.8 C
București
vineri, 17 mai, 2024

Ministrul Mediului: ”Interesul pentru Casa Verde Fotovoltaice este extrem de mare”

Mircea Fechet a precizat că programul beneficiază de un buget record, în valoare de 2 miliarde de lei pentru persoane fizice

Ministrul Mediului din România a anunțat că a fost publicată o nouă listă cu aproximativ 10.000 de beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice.

Astfel, în momentul de față, sunt peste 19.000 de viitori prosumatori care au primit aprobarea de a instala panouri fotovoltaice.

Ministrul Mediului: ”Interesul pentru Casa Verde Fotovoltaice este extrem de mare și în acest an când avem un buget record de 2 miliarde de lei pentru persoane fizice”

La acestea se adaugă 250 de milioane de lei pentru unități de cult și instituții publice din domeniul asistenței sociale. Așa cum am mai spus, ne oprim doar atunci când vom avea panouri fotovoltaice și pe ultimul acoperiș din România”, a scris Mircea Fechet pe contul de Facebook.

În data de 31 ianuarie, ministerul Mediului din România anunța că primele persoane care s-au înscris în Programul Casa Verde pot începe instalarea panourilor fotovoltaice.

Mircea Fechet: ”Tot mai mulți români vor să producă energie verde în locuințele personale”

La aceeași dată, Administrația Fondului pentru Mediu a publicat prima listă cu dosarele acceptate în cadrul Programului Casa Verde.

Beneficiarii aprobați astăzi au primit undă verde să înceapă instalarea panourilor fotovoltaice în ordinea înscrierii în program”, declara, la acel moment, Mircea Fechet.

spot_img
Latest news
știri