14.3 C
București
sâmbătă, 4 mai, 2024

Programul Bine Primit sprijină persoanele din grupuri vulnerabile, contribuind, în egală măsură, la protejarea mediului înconjurător

”Proiectul pe care l-am realizat în ultimii 6 ani doar de sărbători se extinde și devine o inițiativă permanentă de solidaritate și cooperare între organizații”, au adăugat membrii platformei

Prin programul Bine Primit, sunt susținute 80 de persoane din grupuri vulnerabile.

Programul le ajută pe aceste persoane să se integreze pe piața muncii, dobândind abilitățile și cunoștințele necesare pentru a duce un trai mai bun.

În egală măsură, produsele confecționate și vândute de platformă vin în ambalaje sustenabile, astfel încât este redus impactul asupra mediului înconjurător.

Platforma Bine Primit: ”Pe lângă integrarea socială, punem un accent mare și peprotejarea mediului înconjurător

Produsele confecționate de artizani locali, care au la bază o misiune socială și de mediu, vor avea întotdeauna un preț mai mare decât cele comercializate în magazinele de mass market, pentru că și costurile de producție sunt mai mari. Dar, dacă vrem să creăm o lume mai bună, trebuie să investim cu responsabilitate în produse nepoluante, confecționate cu foarte multă grijă față de mediu și oameni”, au transmis reprezentanții platformei, prin intermediul unui comunicat publicat astăzi, 5 mai, pe contul de Facebook.

Platforma este un proiect al asociației Viitor Plus – pentru oameni și natură

Bine Primit este platforma unde pot fi găsite produse cu valoare socială (realizate în ateliere care lucrează cu categorii vulnerabile sau al căror profit se utilizează în organizații, nu merge la un acționar persoană fizică).

În același timp, inițiativa adună laolaltă produse realizate de antreprenori sociali, ONG-uri sau inițiative cu impact social și de mediu din România.

Latest news
știri