34.9 C
București
luni, 8 iulie, 2024

A crescut numărul mijloacelor de transport în comun din București dotate cu aer condiţionat

România continuă să se confrunte cu temperaturi mult peste medie

În 2024, numărul de mijloace de transport în comun din București dotate cu aer condiţionat a crescut semnificativ.

Potrivit declarațiilor făcute de Nicușor Dan, primarul Municipiului București, în ultimul an, a fost înregistrată o creştere cu 22% a numărului de mijloace de transport în comun dotate cu aer condiţionat.

Primăria Municipiului București a achiziţionat 100 de autobuze electrice, 100 de troleibuze şi 100 de tramvaie noi

Aceste cifre arată cum investiţiile în modernizarea transportului în comun se reflectă în confortul resimţit de bucureşteni în timpul călătoriilor. Am achiziţionat 100 de autobuze electrice, 100 de troleibuze şi 100 de tramvaie noi, prevăzute cu toate facilităţile, urmează să demarăm procedurile pentru noi achiziţii. Treptat, vom înlocui integral parcul circulant al STB cu vehicule moderne, adaptate la nevoile călătorilor”, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook.

Meteorologii anunță temperaturi mult peste medie, pe întreg teritoriul României

Meteorologii au precizat că România va continua să se confrunte cu temperaturi extreme în lunile iulie și august.

Potrivit ANM, după câteva zile în care temperaturile vor scădea, vremea mai fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, mai ales în sudul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade Celsius, izolat mai ridicate în Bărăgan şi Podişul Dobrogei, până în jurul a 33 de grade Celsius. Spre finalul săptămânii, valorile termice vor crește din nou și vor depăși 35 de grade Celsius”, au transmis specialiștii Administraţiei Naţionale de Meteorologie, potrivit Ziare.com.

spot_img
Latest news
știri