20 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

Colonelul care a ridicat licența stației GPL de la Crevedia va fi înmormântat astăzi. Acesta și-a pierdut viața sâmbătă, 2 septembrie, într-un tragic accident de motocicletă

Anunțul a fost făcut de soția acestuia, într-un anunț postat pe Facebook

Bogdan Georgian Puşcoi a fost şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa. El a fost ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020. Acesta a murit sâmbătă, 2 august, în condiţii descrise de diferite surse ca fiind „suspecte”. Acesta a decedat în urma unui accident rutier desfășurat într-un pșoigon pentru motociclete din comuna Ulmi, arată Antena 3 CNN. Moartea sa a fost fulgerătoare. Aceasta a survenit la fix o săptămână după dezastrul de la Crevedia.

Bogdan Puşcoi începuse cursurile unei școli moto

Bogdan Puşcoi a fost colonel în cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență Basarab I Dâmbovița, șef al Serviciului de Prevenire. Acesta făcea şcoala moto, conform unor surse. La momentul desfășurării accidentului, el s-ar fi aflat pe motocicletă împreună cu instructorul său, conform Național. La un moment dat, Pușcoi ar fi pierdut controlul direcţiei, moment în care a intrat în plin într-un zid.

„Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard.

Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa într-un comunicat.

Bogdan Georgian Pușcoi a ridicat, în 2021, autorizația celor cu depozitul GPL de la Crevedia

Bogdan Georgian Pușcoi a fost colonel în cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență Basarab I Dâmbovița, șef al Serviciului de Prevenire, la momentul ridicării autorizației de funcționare a patronilor stației GPL de la Crevedia.

„E cel care le-a ridicat autorizația celor de la Crevedia. Datorită lui, pompierii sunt acoperiți în acte acum. El a făcut documentele ca la carte”, a declarat presei locale soția fostului colonel ISU.

Moartea lui Pușcoi a dat naștere la multe postări pe Facebook în care publicul larg își manifestă neîncrederea în faptul că aceasta ar fi fost cu adevărat un accident. Acesta ar fi fost martorul -cheie din dosarul exploziei de la Crevedia. Unele surse vorbesc despre faptul că nu s-ar observă urme de frânare, la locul accidentului. Raed Arafat a adresat aceste suspiciuni, într-o conferință de presă.

„Ca să facem puțină lumină, să nu intrăm în conspirații ca să spunem că cineva i-a făcut ceva, vreau să fac câteva precizări: domnul colonel era la prima lecție pe motocicleta, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înțeles, nu știu dacă e adevărat. A accelerat și a intrat într-un perete. Deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio mașină în el. Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm”, a declarat Raed Arafat, în timpul conferinței de presă desfășurate în weekend.

Fostul şef al ISU Dâmboviţa va fi înmormântat marţi, 5 septembrie 2023, a anunțat soția acestuia, pe Facebook.

Foto: Facebook
Latest news
știri