18.2 C
București
duminică, 8 septembrie, 2024

Bucureştiul este gazda europeană a dezbaterilor care vor avea loc în cadrul evenimentului Climate Change Summit

Evenimentul se va desfășura între 19 şi 20 octombrie

Change Summit, primul şi cel mai amplu eveniment din Europa Centrală şi de Est dedicat schimbărilor climatice, transformă Bucureştiul pe 19 şi 20 octombrie în kilometrul zero al soluţiilor sustenabile, informează Radio Eco Natura.

Climate Change Summit adună peste 1.500 de participanți, inclusiv lideri din domeniul afacerilor, cercetători și oficiali guvernamentali pentru a discuta despre soluții sustenabile în ceea ce privește schimbările climatice

Pe parcursul a două zile, mai mult de 1.500 de participanți, inclusiv inovatori, antreprenori, cercetători, reprezentanți ai asociațiilor de afaceri, ai societății civile și oficiali guvernamentali și din administrația publică se adună pentru a găsi soluții practice în fața provocărilor generate de schimbările climatice.

Prima zi a summit-ului, găzduită la Opera Națională din București

Aici, vor participa peste 50 de vorbitori, atât din România, cât și din alte țări.

A doua zi a Climate Change Summit va include conferințe, workshop-uri și mese rotunde organizate în peste 20 de locații din București, cu scopul de a analiza și configura viitorul.

Pe agenda evenimentului se vor regăsi subiecte precum inovații în domeniul sustenabilității, politici climatice, finanțare verde, economie circulară, conservarea naturii și acțiuni concrete în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Cu un program plin de evenimente şi înscrierile pentru participare deschise, Climate Change Summit invită publicul larg să se alăture iniţiativei regionale de a combate efectele schimbărilor climatice pe climatechange-summit.org.

spot_img
Latest news
știri