4.8 C
București
vineri, 18 octombrie, 2024

Începe Air Sensation Hot Air Balloon Festival: zboruri cu baloane cu aer cald, concerte, cinema în aer liber și diverse activități pentru cei mici

Evenimentul se va desfășura la Ocna Sibiului

În perioada 17-20 august, se vor desfășura zboruri cu baloane cu aer cald la Ocna Sibiului, în cadrul evenimentului Air Sensation Hot Air Balloon Festival.

Festivalul cuprinde nu doar zboruri cu baloane, ci și concerte și excursii cu jeep-ul și multiple activități pentru adulți și copii.

Potrivit informațiilor furnizate de organizatorii Air Sensation Hot Air Balloon Festival, zborurile în baloane cu aer cald vor avea loc începând din 17 august, de două ori pe zi, la răsărit și la apusul soarelui, până pe 20 august

Zborurile se vor desfășura pe o distanță de aproximativ 10 km deasupra localităților Ocna Sibiului, Topârcea, Alămor și Mândra, cu o durată estimată de aproximativ o oră.

În cadrul festivalului Air Sensation, vor fi organizate și activități la sol. Printre acestea se numără zborurile cu balonul ancorat, care va fi ridicat la o înălțime de 30 de metri.

Pentru cei mici, va exista un Kids Zone

Iubitorii de sport vor avea oportunitatea să-și pună în valoare abilitățile într-un meci de beach volley sau să încerce o plimbare cu jeep-urile.

Participanții la festival vor putea găsi cazare în zona de camping, oferindu-le posibilitatea de a admira lacurile sărate din Ocna Sibiului.

Corturile pentru două persoane vor fi disponibile în limita stocului pregătit.

Vă invităm să fiți alături de noi în cele două nopți de petrecere la Air Sensation Festival, un festival uimitor de baloane cu aer cald, care va avea loc la Sibiu, Ocna Sibiului. Împreună cu dj recunoscuți, ne pregătim să vă oferim experiențe muzicale memorabile. Biletele achiziționate din timp costă doar 50 RON pentru accesul la ambele nopți”, au transmis organizatorii evenimentului.

Participanții se pot bucura de următoarele activități

Zboruri cu baloane cu aer cald;

Zboruri cu balonul ancorat;

Cinema în aer liber;

Darts gonflabil;

Tir cu arcul;

Aeromodele și atelier de zmeie zburătoare;

Tobogan gonflabil;

Fotbal, tenis cu piciorul;

Badminton;

Ateliere de creație.

spot_img
Latest news
știri