18.2 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

Pompierii din Sibiu au salvat și adoptat un cățel care a căzut într-o groapă cu smoală

În momentul de față, patrupedul se află la Secția de Pompieri Agnita

Pompierii din Sibiu s-au mobilizat pentru a salva viața unui cățel de doar câteva luni care a căzut într-un loc plin cu bitum.

Apelul la numărul 112 a fost emis de către paznicul unui depozit de materiale de construcții. Depozitul este situat în localitatea Agnita din Sibiu.

Pompierii din Sibiu: ”Salvarea vieții este cea mai frumoasă și totodată, cea mai grea parte a misiunii noastre, de zi cu zi. Astăzi vrem să vă împărtășim povestea lui Smoală. Un cățel, negru de câteva luni”

Și-a început viața într-un depozit de materiale de construcții din localitatea Agnita. Curios și ușor neastâmpărat, s-a aventurat și a căzut într-un loc plin cu bitum. Plângea speriat când paznicul i-a auzit glasul și l-a găsit prins acolo. Încercând să îl salveze, omul și-a dat seama că are nevoie de ajutorul pompierilor și i-a chemat în grabă”, au transmis pompierii, prin intermediul unei postări publicate pe contul de Facebook.

După ce a fost salvat, patrupedul a fost adus în subunitate, unde i s-a acordat primul ajutor și a fost hrănit și curățat de către membrii echipajului.

”Finalul a fost unul fericit: începând de astăzi, Smoală face parte din familia noastră, fiind găzduit la Secția de Pompieri Agnita”

Plt. adj. șef Jecan Rareș, Plt. adj. Morariu Marius, Plt. adj. Andrei Ioan, Plt. Șerban Alexandru și Soldat Bortiș Silviu, nu doar au salvat o viață, ci au câștigat un prieten pe viață!”, au adăugat salvatorii.

Latest news
știri