21 C
București
sâmbătă, 18 mai, 2024

Marșul pentru drepturile animalelor: compasiune, dreptate și un viitor mai bun pentru toate necuvântătoarele

”Luptăm pentru a salva și îmbunătăți viețile celor mai abuzate ființe de pe Pământ”, a transmis asociația Free - Freedom and Respect for Every Earthling

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, se va desfășura Marșul pentru drepturile animalelor, un eveniment organizat de asociația Free – Freedom and Respect for Every Earthling.

Marșul va începe la ora 16.00 și are loc în București, în Piața Alba Iulia.

Asociația Free – Freedom and Respect for Every Earthling: ”A sosit momentul să ne ridicăm în apărarea celor care nu pot vorbi pentru ei înșiși. Acest eveniment nu este doar o întâlnire. Este un strigăt de mobilizare pentru compasiune, dreptate și un viitor mai bun pentru toate animalele”

Imaginează-ți o adunare plină de iubitori ai animalelor, care merg împreună, aducând la unison vocile celor lipsiți de glas. Cum este vorba despre un marș pașnic, vă încurajăm să vă aduceți și patrupezii dacă aceștia sunt obișnuiți cu o mulțime mai mare de oameni. Ce ambasador pentru drepturile animalelor mai potrivit decât un prieten cu blăniță?”, se arată în comunicatul asociației.

Prin intermediul acestui eveniment, inițiatorii își doresc să atragă atenția asupra necesității implementării unor legi mai bune pentru animale și aplicarea corectă a legilor existente.

Programul evenimentului este următorul:

16:00 – 16:30: adunare participanți pe trotuarul din Piața Alba Iulia – zona CEC Bank;

16:30 – 17:30: Marșul pentru Drepturile Animalelor – deplasare pe banda 1 de circulație pe trotuarul din piața Alba Iulia – Bd.Unirii – parcare Biblioteca Națională;

17:30 – 20:30: AnimalCareFest – parcare Biblioteca Națională.

Free: ”Împreună, putem contura un viitor în care animalele sunt prețuite și drepturile lor sunt respectate”

După marș, sărbătoarea continuă cu AnimalCareFest. Bucură-te de mâncare și băuturi vegane delicioase oferite de branduri îndrăgite: Sara Green. Fă cunoștință cu patrupezi adorabili salvați de Center of Hope & Asociația TNR în cadrul mini târgului de adopții pe care îl organizăm. Ascultă vorbitorii care vor urca pe scena amplasată în cadrul evenimentului. Explorează tarabe pline cu informații și resurse pentru bunăstarea animalelor. Haideți să transformăm compasiunea în acțiune și empatia într-o mișcare. Împreună, putem contura un viitor în care animalele sunt prețuite și drepturile lor sunt respectate”, au precizat membrii Free.

spot_img
Latest news
știri