Foto: Salubrizare 5
Foto: Salubrizare 5

Societatea SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. invită persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă să se alăture unei echipe dinamice și performante care știe că grija față de mediu presupune implicare, efort și promovarea practicilor durabile.

Societatea SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A.: ”Suntem în căutare de măturători stradali și șoferi categoriile B, C, D și E pentru parcul auto al companiei”

Candidații ideali vor fi cei care își doresc să facă parte din una dintre cele mai de succes societăți de salubrizare din țară.

Societatea a obținut locul III la Gala Topul Național al Firmelor organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, la categoria Servicii, grupa Colectarea deșeurilor nepericuloase, pentru rezultatele economice din 2022.

Societatea promovează constant un comportament de tip ecologic modern în rândul cetățenilor

Descrierea jobului de măturător stradal implică manifestarea unei grijii deosebite în manevrarea și utilizarea materialelor și echipamentelor.

Este esențial ca măturătorii stradali să asigure curățenia pe străzile și în spațiile publice din Sectorul 5, având în vedere importanța legăturii cu cetățenii acestui sector.

Disponibilitatea pentru dialog, receptivitatea, calmul și tactul în relațiile de serviciu sunt aspecte fundamentale în activitatea zilnică a companiei

Pentru postul de șofer, candidații vor fi responsabili de colectarea deșeurilor conform procedurilor de lucru și de transportarea acestora la operatorii autorizați în vederea eliminării.

Deținerea unui atestat de șofer profesionist transport marfă reprezintă un avantaj real.