16.7 C
București
vineri, 20 septembrie, 2024

Începe expediția de 40 de zile în inima Carpaților: vor fi vizitate ultimele zone de natură sălbatică din Europa

Expediția Greenepeace se va desfășura în România, Ucraina, Ungaria, Slovacia și Polonia

Mâine, 10 mai, membrii Greenpeace din România vor porni într-o expediție de 40 de zile în inima Carpaților, în cadrul evenimentului Mobile Rescue Station – Carpathian Expedition.

În fiecare zi, reprezentanții organizației pentru protecția mediului din România vor fi live pe canalele social media: Youtube, Instagram, TikTok și Facebook.

Membrii Greenpeace din România vor vizita unele dintre ultimele zone de natură sălbatică din Europa, în România, Ucraina, Ungaria, Slovacia și Polonia

Ne vom implica într-o varietate de activități, inclusiv explorarea unor păduri virgine, vizitarea unor locuri emblematice și a unor păduri în curs de distrugere, ne vom întâlni cu biologi, vom petrece timp în comunitățile locale pentru a explora relația lor specială cu pădurea și nu în ultimul timp vom investiga diverse crime asupra naturii care se întâmplă în munții noștri”, se arată în comunicatul publicat de Greenpeace România.

Timp de o lună, membrii organizației și voluntarii vor tranzita arcul Carpaților pentru a investiga diverse crime asupra naturii care se întâmplă în munți

Reprezentanții au prezicat că se vor implica într-o varietate de activități, inclusiv explorarea unor păduri virgine, vizitarea unor locuri emblematice și a unor păduri în curs de distrugere.

În egală măsură, vor avea loc întâlniri cu biologi, iar voluntarii vor petrece timp în comunitățile locale pentru a explora relația lor specială cu pădurea și pentru a investiga diverse crime asupra naturii care se întâmplă în munți.

spot_img
Latest news
știri