11.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un nou abuz al ministrului Mediului: râsul și pisica sălbatică sunt ”numărate” pentru a fi vânate

Abuz, incompetență și cruzime dusă la rang de datorie și exces de zel: pentru ministrul Mediului atât râsul, cât și pisica sălbatică au devenit subiect de numărătoare și un real pericol.

Inutil de menționat că ambele exemplare sunt considerate specii rare și, în mod normal, într-un stat normal, cu o guvernare normală, râsul și pisica sălbatică ar trebui protejate.

La fel de intuil de menționat este și faptul că nici râsul și nici pisica sălbatică nu atacă, nu distrug și nu pun în pericol viața nimănui, chit că discutăm de om sau animal.

Animalul cu pușca și animalul din bătaia puștii

În România se propune un recensământ în vederea vânătorii de după.

Tot în România sunt sancționate, pedepsite și ucise speciile pentru simplul fapt că există.

Pădurea, animalele, speciile pe cale de dispariție nu pot sta în cale distracției vânătorii, iar cei ce ar trebui, prin funcție, să protejeze mediul, au decis să dea liber la colecționarea de vieți, ca trofee.

Un nou abuz, marca Tánczos Barna

S-a ajuns în situația în care natura este vinovată, natura este pedepsită și natura devine trofeu pentru niște afaceriști de o empatie mediocră, dar cu un dezvoltat simț al banului.

Agent Green, o organizație neguvernamentală non-profit pentru protecția mediului, înființată în anul 2009, a făcut public anunțul, prin intermediul paginii de Facebook:

Râsul și pisica sălbatică, puse de astăzi în bataia puștii pentru vânătoarea de trofee. Ministerul Medului a comis astăzi un abuz cras, declarând pisica sălbatică și râsul drept animale care pun în pericol viața oamenilor.

Ministerul a scos la licitație caietul de sarcini pentru studiul care va sta la baza stabilirii cotelor de împușcare a râsului și a pisicii sălbatice”.

Mai mult, Agent Green menționaeză că respectivul caiet de sarcini scos la licitație este cu dedicație pentru o entitate din Brașov.

Practic, este vorba de cifre false și de un ”program” care, ani la rând, a umflat numărul de animale sălbatice pentru a susține împușcarea a câtor mai multe suflete.

Tánczos Barna excelează în cruzime, insistă să rămână într-o funcție pe care nu o cunoaște foarte bine și adună acoliți sub o titulatură care sună a paradox: protecția și gestionarea problemelor de mediu duc la un mediu absent.

Rezolvarea se face prin masacrare. Iar drujba este prioritară împăduririi. La fel și pușca.

Latest news
știri