17.2 C
București
luni, 20 mai, 2024

A început o nouă ediție a Zilelor Horticulturii, eveniment ce încurajează un stil de viață sustenabil

Evenimentul se va desfășura între 9-12 mai

O nouă ediție a Zilelor Horticulturii a început în București, evenimentul fiind organizat de Facultatea de Horticultură, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din Capitală.

Noua ediție a Zilelor Horticulturii se va desfășura în Grădinile Senatului României, până pe 12 mai

Evenimentul strânge împreună conferințe profesionale, ateliere practice, expoziții incitante și demonstrații în aer liber, totul pentru un stil de viață sustenabil, punând accentul pe soluțiile de reciclare și compostare a deșeurilor, precum și pe prezentarea celor mai bune practici și produse horticole pentru o grădină frumoasă și o casă ecologică.

În egală măsură, la Zilele Horticulturii Bucureștene participanții vor găsi o gamă variată de plante, semințe, răsaduri, unelte, echipamente și produse agricole tradiționale.

Toate acestea sunt disponibile pentru achiziționare direct de la producători, inclusiv cele mai recente specii pomicole și soiuri de arbuști fructiferi.

Evenimentul rămâne dedicat simbolului național al României, Bujorului, aducând în centrul atenției frumusețea și tradiția acestor flori deosebite

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la Zilele Horticulturii Bucureștene, care vor avea loc anul acesta în perioada 9-12 mai, în premieră într-o nouă locație: Grădinile Senatului la Palatul Parlamentului. Grădinile, proiectate și realizate pe spațiul fostului Cartier istoric Uranus, își vor deschide porțile pentru vizitatori și cu ocazia aniversării a 160 de ani de la crearea Senatului României. La cea de-a 20-a ediție a acestui eveniment horticol plin de culoare și inspirație, publicul larg va avea acces gratuit și va putea să descopere și să achiziționeze flori, plante ornamentale, material săditor, fructe, legume, echipamente și alte produse horticole de la cei peste 100 de producători prezenți”, se arată în comunicatul organizatorilor.

spot_img
Latest news
știri