11.8 C
București
luni, 20 mai, 2024

(Video) Cea mai mare navă de croazieră din lume, numită ”Icon Of The Seas”, urmează să pornească la drum în ianuarie 2024

Mii de oameni și-au rezervat bilete pentru a se număra printre primii pasageri

”Icon of the Seas”, cel mai mare vas de croazieră din lume, a început testele pe mare.

Nava este produsă de Royal Caribbean International și are o capacitate impresionantă de a găzdui 5.610 pasageri și 2.350 de membri ai echipajului.

În luna ianuarie a anului viitor, faimoasa navă își va începe călătoria prin apele Caraibelor.

”Icon of the Seas” este unul dintre cele trei vase din clasa ”Icon” produse de Royal Caribbean International, în colaborare cu șantierul naval Meyer Turku din Finlanda

Nava se remarcă prin utilizarea tehnologiei avansate și a unor soluții inovatoare pentru a oferi pasagerilor o experiență unică pe parcursul călătoriei lor.

Testele pe mare includ verificarea performanțelor navelor, testarea echipamentelor de siguranță, sistemele de propulsie și manevră, precum și simularea diferitelor scenarii de urgență.

De asemenea, se evaluează confortul și funcționalitatea facilităților și serviciilor oferite pasagerilor.

Testele pe mare reprezintă o etapă importantă în procesul de construcție și punere în funcțiune a vasului, în care se verifică și se testează toate sistemele și echipamentele sale

Royal Caribbean International este cunoscut pentru construcția unor nave de croazieră spectaculoase și inovatoare, iar ”Icon of the Seas” se alătură flotei sale impresionante.

Lansarea oficială a navei este așteptată în viitorul apropiat, iar odată ce va fi operațională, va oferi pasagerilor experiențe de neuitat în timpul călătoriilor lor pe mare.

Pe lângă faptul că este cel mai mare vas de croazieră din lume, va avea și o altă atracție impresionantă: cel mai mare parc acvatic de pe mare

Vasul va găzdui o colecție de șase tobogane cu apă, stabilind noi recorduri în industrie în ceea ce privește dimensiunea și diversitatea lor.

Pentru pasagerii care preferă o experiență mai relaxantă, Icon of the Seas va dispune și de șapte piscine și nouă căzi cu hidromasaj, oferindu-le posibilitatea de a se relaxa și de a se bucura de timpul petrecut la bord într-o atmosferă plăcută.

spot_img
Latest news
știri