28.5 C
București
marți, 16 aprilie, 2024

Testeză-ți IQ-ul verde și elucidează misterul unei vieți cu mai puține deșeuri

Seneca EcoLogos: ”Tot ce ne înconjoară face parte dintr-un sistem complex, aflat într-un echilibru fragil”

Centrul Seneca EcoLogos, partener al WWF România, lansează, în premieră, cursul online Colectarea Separată. Fie că este vorba despre deșeuri, despre colectarea separată sau despre grija față de mediul înconjurător, persoanele interesate sunt invitate să schimbe viitorul planetei, printr-un simplu click.

World Wildlife Fund România: ”Fie că te simți neputincios, fie că pur și simplu dorești o schimbare și nu știi de unde să începi, acest curs de colectare separată îți va oferi soluții practice și răspunsuri la întrebările De ce și Cum”

Vei face primii pași pe calea colectării separate si vei dobândi cunoștințe pe care le vei putea aplica în viața de zi cu zi, luând contact cu informații științifice exprimate pe înțelesul tuturor, dezvoltându-ți creativitatea unui ecologist în devenire și punându-te la zi cu legislația”, au transmis membrii World Wildlife Fund din România.

Seneca EcoLogos este un proiect educațional și de conștientizare, care militează pentru o natură mai verde, pentru mai puține deșeuri și pentru o mai mare grijă în ceea ce privește mediul înconjurător

Scopul principal al proiectului este de a promova comportamente și practici sustenabile în rândul tinerilor și de a-i implica activ în protejarea și conservarea mediului înconjurător.

În cei 6 ani de activitate, Centrul Seneca EcoLogos a derulat peste 100 de proiecte în domeniul protecției mediului și al educației ecologice, de la proiecte CSR pentru companii, până la programe pentru unități școlare.

Testeză-ți IQ-ul verde aici

Website-ul oficial al proiectului Seneca EcoLogos este https://www.ecologos.ro/.

Aici, putem găsi mai multe informații despre activitățile și proiectele echipei, precum și modalități de implicare și contact.

Latest news
știri