18.4 C
București
duminică, 8 septembrie, 2024

Știai că dozele de aluminiu pot fi reciclate ”la infinit”? Vino la Promenada Mall din București și află cum funcționează tehnologia verde

Organizatorii vor folosi tehnologii de ultimă generație pentru a face reciclarea distractivă și captivantă

GreenTech Film Festival și Every Can Counts continuă programul de reciclare și în această primăvară. Prin intermediul unui program inedit, participanții din București vor afla că absolut obiect confecționat din metal poate fi reciclat.

Mai mult, cutiile de băuturi din aluminiu, omniprezente în viața noastră, pot fi reciclate fără a-și pierde din proprietăți.

Potrivit organizatorilor, ediția de anul acesta se va desfășura la Promenada Mall din București, în perioada 29 martie – 7 aprilie.

Ediția Green Tech & Film Festival 2023 continuă să promoveze beneficiile reciclării dozelor din aluminiu

Motivați de faptul că dozele din aluminiu se pot recicla la infinit comunicăm beneficiile reciclării dozelor, folosind tehnologie de ultimă oră pentru a face reciclarea distractivă și captivantă”, au transmis organizatorii.

Astfel, cei interesați pot lua parte la expoziții interactive și activități de colectare adresate publicului larg.

De asemenea, școlile și companiile din toată țara, interesate de reciclare și implementarea programului de colectare selectivă a dozelor din aluminiu pe termen lung, vor avea acces la aceste informații și prin platforma online de educație ecologică Guerrilla Verde.

Sursă foto: Facebook/GreenTech Film Festival

Programul GreenTech Film Festival la Promenada Mall din București

29 martie – 7 aprilie: Expoziție de reciclare creativă cu lucrări realizate din doze de aluminiu.

29 martie – 2 aprilie: în acest interval, participanții sunt așteptați la Green Tech & Film Festival din Promenada Mall pentru a înțelege și universul dozelor de aluminiu CANUniverse – Every Can Counts – un univers care promovează reciclarea dozelor de aluminiu.

Programul complet este disponibil pe GreenTechFilmFestival.ro.

Reciclarea cu Green Tech & Film Festival și Every Can Counts: expoziții, documentare, dezbateri, conferințe și webinarii

Activitatea GreenTech Film Festival a început încă din anul 2017. Și în 2023, platforma educațională continuă să promoveze un stil de viață sustenabil și să îndemne la conștientizare în ceea ce privește protejarea mediului.

În egală măsură, Every Can Counts este considerat programul principal pentru promovarea reciclarii dozelor de bautură din Europa.

spot_img
Latest news
știri