15.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Încep taberele de igienizare pe traseul viitoarei Ecorute Dunărene

Evenimentele organizate de Asociația Mai Mult Verde se desfășoară în cadrul proiectului ”Pentru o Dunăre cu malurile curate”

Asociația Mai Mult Verde și-a propus să mapeze și să igienizeze, împreună cu voluntarii, traseele viitoarei Ecorute Dunărene. Voluntarii vor participa la activități de igienizare, excursii pe traseu, proiecții de film și party.

Este vorba despre un segment cuprins între orașul Giurgiu și comunele Slobozia, Prundu, Gostinu și Oinacu.

Pentru că ne dorim o Dunăre cu malurile curate, te invităm să ni te alături în luna iunie la una din taberele de igienizare pe care le organizăm pe traseul viitoarei Ecorute Dunărene”, au transmis membrii Asociației Mai Mult Verde.

Există 4 serii de tabere, organizate în perioadele:

  • 7 – 9 iunie
  • 10-12 iunie
  • 14-16 iunie
  • 18-20 iunie

Fiecare tabără durează 3 zile și implică participarea a 15 voluntari.

Îți promitem o experiență inedită care îți va aduce, pe lângă bucuria implicării în acțiunile de curățare a malurilor Dunării, și conectarea reală cu natura. Cazarea se face la cort și pe un ponton plutitor din satul Comasca, comuna Oinacu (județul Giurgiu)”, au transmis inițiatorii evenimentelor.

Tabăra de igienizare pe traseul viitoarei Ecorute Dunărene este gratuită, iar Asociația Mai Mult Verde asigură costurile de cazare, masă și transport

Persoanele interesate pot alege perioada în care doresc să participe, completând formularul de înscriere până pe 31 mai.

Condiţii de participare:

vârsta minimă 18 ani;

înscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Proiectul ”Pentru o Dunăre cu malurile curate” este derulat de Asociația Mai Mult Verde, în parteneriat cu Asociația Terra Mileniul III, cu sprijinul Lidl România și fonduri Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2022. Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Latest news
știri