11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai, 2024

Un Lugoj mai verde: voluntarii timișoreni au ales munca în echipă și au plantat câteva sute de tei

Campania de plantare va continua în weekend, în cartierul timișorean Mehala

Asociația ”Verde de Banat” a reunit mai mulți voluntari care au contribuit la extinderea zonelor verzi, plantând copaci și bucurându-se de munca în echipă.

Iosif Martinescu, fondatorul și coordonatorul Asociației Verde de Banat a fost cel care a dat startul campaniei, îndemnându-i pe toți cei interesați să îl contacteze telefonic, pentru a stabili toate detaliile evenimentului.

Acțiunea de plantare a avut loc ieri, 15 martie, și a fost continuată și astăzi, prin plantarea de mesteceni și arbori de salcâm.

Asociația ”Verde de Banat”: ”Căutăm făcători de bine! Indiferent de vârstă, lugojenii sunt așteptați să contribuie la revigorarea orașului, plantând copaci”

Vom aduce în Lugoj câteva sute de tei pe care o să-i plantăm. Întâi schimbăm tot ce nu s-a prins pe Insula din cartierul Cotu Mic, apoi plantăm restul copacilor la Centrul de Tineret unde ne mai indică Primăria. Posibil să aducem, pe lângă tei, mesteceni și salcâm”, este mesajul transmis de reprezentanții Verde de Banat.

Sursă foto: Facebook/ Verde de Banat

Prin plantarea de copaci, voluntarii din Lugoj au contribuit activ la revigorarea orașului

Asociația va continua campaniile de plantare: în acest weekend (18 și 19 martie), voluntarii sunt așteptați în cartierul timișorean Mehala, în spatele Pieței Mehala, lângă viaduct (Podul Sacalazului), pentru o nouă acțiune benefică mediului.

O să facem și pauză între orele 13 – 14. Noi venim cu o masă caldă, ceai și cafea, iarăși voi o să ne spuneți cum vi se pare acțiunea și cât de des ar trebui să o repetăm! Am prefera să vă aduceți și unelte, plus mănuși de lucru. Noi avem doar 60 de unelte”, se arată în evenimentul creat pe pagina de Facebook.

spot_img
Latest news
știri