13.5 C
București
luni, 13 mai, 2024

Taberele urbane Romanian Gifted School: Explorare, Autocunoaștere și Dezvoltare în Vacanța de Vară

Aceste tabere pun accentul pe dezvoltarea inteligențelor multiple, cum ar fi cea naturalistă, kinestezică, spațială, socială, lingvistică, logică și emoțională, și au ca obiective principale explorarea și autocunoașterea

Romanian Gifted School organizează tabere urbane, care vor avea loc pe durata vacanței de vară.

Este vorba despre șase săptămâni ce cuprind 12 asemenea programe, reunite sub numele ”De-a v-ați ascunselea prin lume”, dedicate în totalitate susținerii și dezvoltării copiilor cu abilități înalte (supradotați), au loc în perioada 3 iulie – 11 august 2023, în Capitală, la sediul școlii Romanian Gifted School (RGS), din Strada Măgura Vulturului 77-79.

Copii sunt sprijiniți, astfel, să își petreacă vacanța într-un mod distractiv, captivant și educativ

Taberele urbane se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani, adică cei din grădiniță și ciclul primar (clasele 0-IV), și sunt concepute pe baza curriculei instituției educaționale.

Prin intermediul activităților din cadrul acestor tabere, copiii au oportunitatea de a-și dezvolta simțurile, imaginația și creativitatea, învățând prin experiențe inedite. În plus, acești copii interacționează cu alți copii de aceeași vârstă, împărtășind pasiuni comune și având același nivel de cunoaștere a lumii înconjurătoare.

Romanian Gifted School informează că, prin participarea la programele de vară organizate în aceste tabere urbane, copiii se bucură de o experiență educațională și distractivă, care îi încurajează să exploreze, să descopere și să se cunoască pe ei înșiși într-un mediu prietenos și sigur.

Prin participarea la taberele noastre urbane, copiii vor dobândi nu doar cunoștințe și competențe, ci și încredere în sine și deschidere către lumea înconjurătoare. Își pot explora și dezvolta pasiunile și abilitățile lor unice”, spune Simona Mitrea, fondator și director educațional Romanian Gifted School.

Fiecare tabără durează cinci zile, iar programul zilnic de activități se desfășoară între orele 8.30 și 16.00

Trainerii specializați au pregătit numeroase activități interactive individuale sau de echipă, atât în interior, cât și în exterior, care îi vor ajuta pe copii să-și folosească la capacitate maximă abilitățile personale sau să descopere altele noi.

Un copil poate fi înscris în una sau mai multe dintre taberele urbane RGS, iar programele complete ale acestora se găsesc pe website-ul instituției.

Romanian Gifted School (RGS) este o instituție educațională specializată în învățământul și dezvoltarea copiilor cu abilități înalte (supradotați)

Cu un curriculum adaptat și o echipă dedicată de profesori, școala oferă programe academice avansate și activități extracurriculare care stimulează gândirea critică și creativitatea.

Prin metode inovatoare de învățare și parteneriate internaționale, instituția educațională își propune să dezvolte potențialul maxim al fiecărui copil talentat.

spot_img
Latest news
știri