14.8 C
București
duminică, 19 mai, 2024

Curățenie generală în Sectorul 2 din București: vor fi ignienizate marile bulevarde, iar șoferii sunt rugați să nu lase maşinile parcate în aceste zone

Primăria Sectorului 2 din București organizează o zi de curățenie în zona Șoselei Pantelimon, între Strada Ion Heliade Rădulescu și Șoseaua Iancului

Astăzi, 17 august, Primăria Sectorului 2 desfășoară o campanie de curățenie generală, iar autoritățile îi roagă pe bucureșteni să facă loc echipelor de salubrizare care intervin pe o arteră intens circulată.

Este vorba despre zona Șoseaua Pantelimon, pe sensul de deplasare între Strada Ion Heliade Rădulescu și Șoseaua Iancului.

Primăria Sectorului 2 din București: ”Acţionăm mecanizat, cu utilaje, curăţăm carosabilul până la bordură, dar şi trotuarele, şi de aceea avem rugămintea să nu vă lăsaţi maşinile parcate în această zonă”

Astfel că, pentru a permite igienizarea temeinică a zonei, șoferii sunt rugați să nu își lase mașinile parcate pe respectivul segment de drum.

Interdicția este valabilă astăzi, în intervalul orar 10:00 – 17:00.

În cazul în care bucureștenii nu vor ține cont de anunțul făcut de către administrația publică și nu vor muta mașinile de pe segmentul de drum din Sectorul 2 care urmează să fie igienizat, aceștia riscă să primească amenzi.

Primăria a anunțat se bazează pe sprijinul cetățenilor pentru a putea curăța fără probleme zona respectivă

La fel ca și la operațiunile desfășurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniți acțiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfășoare fără obstacole și fără mașini parcate pe carosabil”, se arată în comunicatul publicat de autorități pe pagina de Facebook.

Aceste acțiuni de curățare a arterelor importante și intens circulate din Sectorul 2 vor continua și în perioada următoare.

spot_img
Latest news
știri