21 C
București
sâmbătă, 18 mai, 2024

Tanczos Barna, denunțat la DNA de Agent Green

Dialog între urși: ”Gata măi frate urs. Am scăpat de sinistrul mediului și de lista lui neagră”

Biologul Gabriel Păun, de la Agent Green, cunoscut pe Facebook ca Gabriel Peacock, a anunțat marți, 20 iunie 2023, într-o postare pe rețeaua de socializare, că i-a denunțat pe fostul ministru al mediului, Tanczos Barna, și ”rețeaua lui” la Direcția Națională Anticorupție.

Acesta a imaginat un dialog între doi urși prezenți într-o fotografie, urcați într-un copac. Unul îl întreabă pe celălalt, în limba maghiară, cât mai este până la sfârșitul sezonului de vânătoare. Celălalt urs îi răspunde că acesta nu mai începe, deocamdată, dar că mai bine să se ferească, până își finalizează DNA ancheta.

Dialog între urși: ”Gata măi frate urs. Am scăpat de sinistrul mediului și de lista lui neagră

„Unul dintre urmașii lui Arthur, bine ascuns la granița dintre Harghita și Covasna: ”Jó reggelt kedves medve barátom. Hány nap van hátra a vadászati ​​szezon végéig?”

(„Bună dimineața dragul meu prieten urs. Câte zile până la sfârșitul sezonului de vânătoare?)

Celălalt dintre urmașii regretatului ursan: ”Gata măi frate urs. Am scăpat de sinistrul mediului și de lista lui neagră. Nu mai începe niciun sezon de vânătoare. Dar pentru mai multă siguranță hai să rămânem prin copaci până termină DNA-ul ancheta. L-a denunțat Gabriel Peacock pe Tanczos Barna cu tot cu rețeaua lui care ne-a omorât tatăl”.

Foto: Gabriel Peacock, Facebook

Ecologiștii vorbesc despre fapte de braconaj și corupție

L-am contactat pe Gabriel Păun pentru comentarii. Acesta nu ne-a putut da mai multe detalii despre demersul pe care l-a întreprins, deoarece cazul este acum la DNA. Păun ne-a spus, totuși, că este vorba despre corupție și braconaj. Prima audiere a avut loc pe 7 mai, de ziua de naștere a activistului.

spot_img
Latest news
știri