18.4 C
București
duminică, 8 septembrie, 2024

Un copil mic a rămas prins într-o mașină electrică Tesla, după ce bateria acesteia a murit. Pompierii au spart geamul vehiculului pentru a putea să o salveze pe fetiță

Problemele se țin lanț de anumite mașini electrice.

Un copil mic a rămas prins într-o mașină electrică Tesla după ce bateria acesteia a murit, potrivit Local12.

Micuța a fost salvată de Departamentul de Pompieri Scottsdale din Arizona. Ea a rămas prinsă în mașina bunicii ei când bateria a murit pe neașteptate.

„Voiam să-mi duc nepoata la grădina zoologică, a spus Renee Sanchez pentru KPHO.

Sanchez a spus că a fost o mare susținătoare a produselor Tesla, dar acum și-a schimbat părerea.

„Am închis ușa, am ocolit mașina, am urcat pe scaunul din față și mașina mea era moartă. Nu am putut intra. Cheia telefonului nu a deschis-o, cheia cardului nu a deschis-o”, a spus Sanchez pentru KPHO.

Bateria de la o mașină electrică Tesla a murit fără avertisment

Atunci când bateria Tesla care operează electronica moare, există un zăvor ascuns pe cotiera șoferului care deblochează ușa manual. Problema e că nu mulți proprietari de Tesla știu despre acesta.

Sanchez nu a mai putut intra în mașina Tesla, în timp ce copilul era prins în interior. Femeia a declarat pentru KPHO că nu a mai avut de ales decât să sune la 911. Autoritățile au trimis imediat pompierii la fața locului.

„Și când au ajuns aici, primul lucru pe care l-au spus a fost: „Uhhh, este o Tesla. Nu putem urca în aceste mașini”. Și le-am spus: „Nu-mi pasă dacă trebuie să-mi tăiați mașina în jumătate”, și-a amintit Sanchez.

Pompierii au fost nevoiți să spargă un geam cu un topor. Ei au acoperit geamul cu bandă adezivă pentru a nu cădea înăuntru, peste micuță.

Un pompier a reușit să tragă copilul în siguranță.

Potrivit postului, bateria de 12 volți care alimentează electronicele a murit fără avertisment. Proprietarii Tesla ar trebui să primească trei avertismente înainte să se întâmple asta, dar Departamentul de service al companiei i-a confirmat lui Sanchez că nu a primit deloc niciun avertisment.

spot_img
Latest news
știri