15.2 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

Străzi inundate de dejecții într-o localitate din Prahova. Mirosul este insuportabil

Noua rețea de canalizare este nefuncțională

Localnicii din Boldești Scăeni, zona Balaca, reclamă faptul că, odată cu venirea ploilor, străzile se umplu de dejecții, asta din cauza faptul că noua rețea de canalizare este nefuncțională, scrie G4 Media.

Străzile pline de dejecții generează un miros insuportabil: Primarul din Boldești Scăeni dă vina pe cei de la HidroPrahova care refuză să preia serviciul

Primarul orașului, Constantin Bucuroiu, acuză compania HidroPrahova pentru refuzul de a prelua responsabilitatea asupra serviciului.

Observatorul Prahovean a relatat că locuitorii se confruntă cu inundații de fiecare dată când plouă, iar dejecțiile din străzi generează un miros insuportabil și pun în pericol sănătatea publică.

Primar: ”Bănuiesc că sunt oameni care s-au racordat clandestin la rețeaua nouă. Voi face verificări”

Primarul Constantin Bucuroiu a confirmat că, în urma unei adrese din februarie 2024, compania HidroPrahova urmează să preia în întregime serviciile de alimentare cu apă, canalizare și epurare, într-o singură etapă.

În adresa transmisă în februarie 2024 ne-au anunțat că preluarea se va face integral, atât pentru serviciul de alimentare cu apă, cât și pentru cel de canalizare și epurare, într-o singură etapă. Asta înseamnă, zic eu, că mai avem de așteptat vreo lună. În ceea ce privește deversarea dejecțiilor, bănuiesc că sunt oameni care s-au racordat clandestin la rețeaua nouă. Voi face verificări în acest sens”, a transmis primarul Constantin Bucuroiu, potrivit sursei citate.

Latest news
știri