10.2 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

Festivalul Dunării se va desfășura în perioada 23-25 iunie

Anunțul a fost făcut de Asociația Mai Mult Verde

Asociația Mai Mult Verde a publicat programul în care se va desfășura Festivalul Dunării în acest an.

Evenimentul va debuta la Călărași, prin participarea membrilor asociației, a voluntarilor și a susținătorilor apelor curate, iubitorilor de muzică și filme sau pasionaților de sporturi de apă.

Asociația Mai Mult Verde: ”Între 23 și 25 iunie toate drumurile duc la… Dunăre”

Dacă nu ai apucat încă să-ți faci planuri de vacanță, hai să ni le facem împreună. Programează-ți un out-of-office binemeritat în perioada 23-25 iunie, pentru că Dunărea ne cheamă la ea cu muzică, filme, sporturi și workshop-uri – toate cu scopul de a ne face să o ascultăm mai bine”, au transmis membrii asociației pentru protecția mediului.

”Sărbătorim împreună rezultatele proiectelor actuale, dar ne echipăm și cu skill-uri noi pentru a combate si preveni acumularea plasticului pe Dunăre”

  • ne lăsăm purtați de ritmul unui line-up internațional adunat din țări dunărene;
  • ne antrenăm mușchii eco la workshop-uri în natură și mușchii civici la discuții pe teme de advocacy;
  • descoperim perspective noi la proiecțiile filmelor de mediu;
  • ocupăm podiumul în competițiile sporturilor de apă;
  • ne relaxăm la plajă și ne reîndrăgostim de cursul natural al Dunării.

Mai Mult Verde: ”Hai să ne (re)vedem și să îi dăm Dunării ce e al ei: o comunitate activă care vede clar prezentul și luptă pentru un viitor mai curat”

Accesul la festival este gratuit, pe bază de invitație – înscrierea poate fi făcut acum , iar cu câteva zile de eveniment, cei interesați vor primi pe e-mail un bilet cu valoare zero.

Rezervă-ți locul din timp și cheamă-ți toată gașca. Grija față de Dunăre e mai fun împreună”, au precizat organizatorii evenimentului.

Festivalul Dunării este organizat în cadrul programului Cu Apele Curate, susținut de Lidl România, de o echipă internațională formată din Asociația Mai Mult Verde și H2Org, inițiatorul proiectului CleanDanube, cu sprijinul Baden-Wuettemberg Foundation.

Latest news
știri