14.6 C
București
joi, 24 octombrie, 2024

Administrația Cimitirului Bellu a achiziționat hrană pentru pisici și va amplasa și mici căsuțe pentru feline

Cele mai multe feline care se află aici sunt sterilizate

Administrația Cimitirului Bellu din București a anunțat că a achiziționat hrană pentru pisici și a așezat puncte unde acestea pot mânca și bea apă.

Potrivit membrilor administrației, au fost construite mici căsuțe pentru felinele care, în timp, au devenit un real magnet pentru turiști.

”Pisicile noastre pot dezvolta un adevărat brand, care să fie un magnet pentru turiști”

Acest lucru se întâmplă deoarece noi avem una dintre cele mai mari populații de pisici din București, dacă ne referim la exemplar/ metru pătrat. Capturarea și relocarea câinilor agresivi de acum câțiva ani buni a permis apariția unui număr impresionant de pisici non-agresive!”, au transmis membrii administrației Cimitirului Bellu din Capitală.

Administrația Cimitirului Bellu din București: ”Vă rugăm să le respectați, să nu le loviți sau agresați în vreun fel, ele fiind parte din cimitir. Agresorii vor fi reținuți de către angajații cimitirului și predați poliției animalelor conform legii”

Ele va vor însoți pe aleile cimitirului și va vor face vizita mult mai plăcută”, au mai adăugat reprezentanții cimitirului bucureștean, precizând că foarte multe pisici care trăiesc aici sunt sterilizate și prezintă cupaj la urechi.

În egală măsură, celelalte feline vor fi sterilizate în scurt timp.

Cimitirul Șerban Vodă (în limbaj popular „Cimitirul Bellu”) este situat la intersecția Șoselelor Giurgiului, Olteniței, Viilor și Căii Șerban Vodă, mai exact în Piața Eroii Revoluției.

Cimitirul poate fi vizitat zilnic între orele 10:00 – 20:00.

În zilele de sărbătoare programul poate varia de la aceste ore.

spot_img
Latest news
știri