23.9 C
București
vineri, 29 martie, 2024

YouthSpeak Forum îi încurajează pe tineri să acționeze pentru un viitor durabil

YouthSpeak Forum, organizat de AIESEC, este un eveniment care dă putere tinerilor să înțeleagă cum pot contribui la obiectivele de dezvoltare durabilă prin discuții relevante, puternice și la obiect despre problemele globale de actualitate, dar și prin ateliere de dezvoltare a competențelor

Pe 29 mai, între orele 14:00-20:30, AIESEC București va organiza YouthSpeak Forum la București Mall.

Scopul acestui eveniment este de a încuraja tinerii să participe la discuții relevante și puternice despre problemele globale actuale, să învețe despre obiectivele de dezvoltare durabilă.

În egală măsură, participanții sunt îndrumați să-și dezvolte abilitățile de comunicare, leadership și rezolvare a problemelor prin intermediul atelierelor interactive.

YouthSpeak Forum oferă participanților oportunitatea de a se conecta cu lideri din diverse domenii și organizații care împărtășesc aceleași preocupări pentru un viitor durabil, precum și de a obține mai multe informații despre un loc de muncă mai sustenabil

Evenimentul YouthSpeak Forum se concentrează în special pe două obiective de dezvoltare durabilă – SDG 12 și SDG 13 – care se referă la consumul și producția responsabilă, respectiv acțiunea climatică.

Prin acest eveniment, tinerii vor fi încurajați să aleagă o cauză pentru care să lupte și să se angajeze în dialog cu alte persoane și organizații care împărtășesc aceleași interese.

Suntem încântați să aducem YouthSpeak Forum la București pentru a încuraja tinerii să acționeze pentru un viitor durabil. Prin intermediul acestui eveniment, tinerii vor avea oportunitatea de a-și exprima opiniile, de a învăța și de a își dezvolta abilitățile, în timp ce se conectează cu alți tineri care împărtășesc aceleași preocupări și interese”, a declarat Miruna Bronescu, Managerul de PR&Events AIESEC București.

Înscrierile la eveniment se pot face aici

Dacă îți pasă de acțiunea climatică și consumul/producția responsabilă, vino la YouthSpeak Forum pentru a afla ce îi preocupă pe alți tineri cu interese comune și pentru a găsi împreuna soluții și modalități de acțiune”, au transmis inițiatorii evenimentului.

Youth Speak for Partners

Youth Speak for Partners este o inițiativă care facilitează înțelegerea problemelor care îi preocupă pe tineri.

Youth Speak Survey oferă partenerilor din întreaga lume o modalitate de a afla despre problemele despre care tinerii își exprimă opiniile.

Youth Speak Forum oferă partenerilor un spațiu pentru a interacționa cu tinerii care au completat sondajul, oferindu-le ocazia de a iniția discuții și de a lucra împreună pentru a rezolva problemele în care aceștia sunt implicați.

Youth Speak Projects le oferă partenerilor și tinerilor un loc de întâlnire în care să se angajeze să găsească soluții și să întreprindă acțiuni.

Latest news
știri