30 C
București
luni, 17 iunie, 2024

Animalele NU au drept de vot! Asociația F.R.E.E. îți oferă șansa să-i ceri candidatului tău la alegerile europarlamentare să își asume angajamentul pentru animale

Cetățenii își pot face acum vocea auzită, iar candidații la alegerile europarlamentare pot fi trași de mânecă să susțină interesele animalelor.

Asociația F.R.E.E. a inițiat, cu ocazia alegerilor europarlamentare din acest an, campania „Animalele nu au drept de vot!“.

Având în vedere că bunăstarea animalelor a devenit o problemă importantă pentru cetățeni, a sosit momentul să te faci auzit. În acest sens, Asociația F.R.E.E. îți propune să-ți tragi candidații de mânecă și să le ceri să-și asume angajamentul pentru animale.

Mai concret, AICI îi poți cere candidatului tău să își asume angajamentul pentru animale. În acest fel îi poți demonstra că faci parte din aceeași societate europeană care a cerut acțiuni mai multe pentru protecția animalelor.

Candidații care își vor asuma Vote for Animals, aceștia vor promite să promoveze 10 angajamente cheie pentru animale. Astfel, vor crește șansele pentru adoptarea unei legislații progresiste pentru animale în următorul Parlament European.

Angajamentul a fost semnat deja de 689 de candidați. De asemenea, peste 56 de oganizații susțin inițiativa.

Sursă – Asociația F.R.E.E.

Animalele nu au drept de vot! Cele 10 angajamente

  • Îmi iau angajamentul de a face Comisia să depună mai multe eforturi pentru animale;
  • Îmi iau angajamentul să pun capăt suferinței animalelor în timpul transportului;
  • Îmi iau angajamentul de a proteja bunăstarea speciilor acvatice;
  • Îmi iau angajamentul de a face ca producția de alimente să fie mai bună pentru noi, pentru animale și pentru planeta noastră;
  • Îmi iau angajamentul pentru reguli mai stricte privind importurile de produse de origine animală;
  • Îmi iau angajamentul să accelerez tranziția către știința fără animale;
  • Îmi iau angajamentul pentru politici mai bune pentru animalele sălbatice;
  • Îmi iau angajamentul pentru interzicerea creșterii animalelor pentru blană și a introducerii pe piața europeană a produselor din blănuri provenite de la animale crescute pentru blană;
  • Îmi iau angajamentul pentru o îngrijire mai bună a animalelor noastre de companie;
  • Îmi iau angajamentul să susțin introducerea unui comisar european pentru bunăstarea animalelor;
Sursă – Asociația F.R.E.E.

Asociația F.R.E.E, în sprijinul animalelor

Pentru Asociația F.R.E.E., orice oportunitate de a ajuta animalele este importantă. Aceasta s-a alăturat campaniei europene Vote for animals inițiată de Eurogroup for animals, având în vedere comunitatea de oameni cărora le pasă de bunăstarea animalelor și care susțin asociația.

Asociația F.R.E.E. dorește să le transmită candidaților la alegerile europarlamentare cât de mult contează ca interesele și preocupările majore ale cetățenilor europeni să fie auzite și respectate.

Asociația dorește ca suferința animalelor să fie diminuată, iar viitorul să arate diferit pentru ele.

Asumându-și angajamentul, candidații promit public că vor promova cele 10 angajamente cheie pentru animale în următorul ciclu legislativ. În acest fel, vom avea șanse mai mari de a adopta o legislație progresistă pentru animale în următorul mandat al Parlamentului European.

spot_img
Latest news
știri