Captură video: Youtube/Antena 3 CNN
Captură video: Youtube/Antena 3 CNN

Într-o postare publicată azi, 24 noiembrie, pe contul de Facebook, societatea Salubrizare a Sectorului 5 din București a anunțat că primăria începe pregătiri intense pentru venirea iernii.

Prin urmare, edilul Cristian Popescu Piedone, primar PUSL, a verificat utilajele de deszăpezire din dotarea operatorului de salubritate pentru că îşi doreşte ca sectorul pe care îl conduce să fie demn de o capitală europeană.

Cristian Popescu Piedone a discutat cu angajații companiei Salubrizare: ”Nu ne surprinde iarna. Noi o surprindem pe ea”

Primarul PUSL al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost la fața locului și a verificat cu atenție utilajele destinate deszăpezirii din această iarnă.

În egală măsură, edilul a discutat cu echipa, interesându-se dacă angajații au beneficiat de instructaj înainte de a se deplasa pe teren.

Mulțumirea nu vine doar din a vedea niște girofaruri seara sau din faptul că afară nu ninge. Vreau să știu că sunt plugurile montate pe mașini. Plugurile de deszăpezire vor fi montate inclusiv pe mașinile destinate gunoiului”, a transmis Cristian Popescu Piedone.

Verificările făcute de edil s-au dovedit adevărate teste pentru angajații companiei Salubrizare 5 care au trebuit să demonstreze că știu să manevreze utilajele, transmite Antena 3 CNN, prin intermediul unui videoclip publicat pe canalul de Youtube.

De asemenea, au fost efectuate multiple controale suplimentare.

În total, sunt 46 de utilaje, dotate cu lamă și sărărițe. Cu o singură mașină, executăm urgența zero, fără să avem probleme”, a explicat un angajat al companiei Salubrizare a Sectorului 5 din București.

O noutate în Sectorul 5 va fi implementarea proiectului ”Plătești pentru cât arunci”

Potrivit legii, acest program va fi implementat până în anul 2025.

Marile gunoiere au deja cipuri. Pubelele de la asociațiile de locatari vor avea, și ele, cipuri. Iată că iarna nu ne-a luat prin surprindere. Vom fi primii care implementează acest program. Noi speriem iarna, nu iarna ne sperie pe noi”, a adăugat edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.