19.3 C
București
marți, 16 aprilie, 2024

A decis să-i adopte pe cei nedoriți, abandonați și programați la eutanasiere (Video)

A decis să facă o schimbare, să devină un exemplu și să sacrifice multe pentru ca necuvântătoarele să nu mai fie sacrificate.

Se numește Adri Rachelle și, deși a ajuns la vârsta la care multe persoane pun cariera sau întemeierea unei familii pe prim plan, tânăra a ales să-și dedice timpul animalelor fără stăpân.

Tânăra, în vârstă 30 de ani, s-a făcut remarcată în timp pentru dragostea față de necuvântătoare și, deși mulți o judecă, a adoptat de-a lungul timpului aproximativ 200 de animale.

Urmărind activitatea ei pe spațiile social media, se poate observa că, atât casa, cât și curtea arată exact ca o grădină zoologică.

A decis să ofere 200 de șanse pentru 200 de animale

Adri Rachelle trăiește în Atena, Georgia și nu se pune problema de spațiu: femeia are o curte imensă, pe care s-a gândit să o folosească pentru a adăposti animale abandonate.

Foto: Instagram Adri Rachelle

A decis să-și sacrifice confortul pentru a asigura un trai mai bun sau o șansă la viață celor nedoriți.

Tânăra arată prin fiecare postare că este o mare iubitoare de animale, dedicându-și nu doar timpul liber, ci și veniturile pentru îngrijirea lor.

Mai exact, potrivit Daily Mail, Adri Rachelle cheltuie în jur de 50.000 de dolari pe an pentru hrana, diversele necesități și tratamentele veterinare.

Nu a durat mult până când dragostea față de necuvântătoare să o transforme într-o celebritate.

Adri Rachelle are peste 15 mii de urmăritori pe contul de Instagram

În prezent, este urmărită de peste 15 mii de persoane pe contul de Instagram, cont unde postează aproape zilnic.

Tot pe Instagram se poate observa că Adri Rachelle deține vaci, cai, porci, capre, alpacale, câini, pisici, dar și animale sălbatice, printre care veverițe, iguane, emu, papagali, broaște țestoase, dihori și altele.

Toate animăluțele pe care tânăra le deține au fost, la un moment dat, abandonate.

Deși nu regretă stilul de viață și nici deciziile făcute, Adri cheltuie, în medie, 1.300 de dolari pe lună pentru hrana animalelor.

Și pentru că sănătatea are și ea un preț, Adri Rachelle plătește aproximativ 10.000 de dolari pe an pentru serviciile veterinare.

Latest news
știri