Foto: Facebook/Infrastructură 5
Foto: Facebook/Infrastructură 5

Societatea Infrastructură 5 a anunțat realizarea unui proiect amplu de instalare a rampelor pentru accesul persoanelor cu dizabilități, vârstnicilor și părinților cu cărucioare pentru copii în mai multe zone ale sectorului.

Această inițiativă urmărește să asigure un acces rapid și eficient în clădiri pentru toți membrii comunității

Infrastructura 5 SA

Ramparea zonelor publice nu este doar o necesitate funcțională, ci și un pas important către eliminarea obstacolelor și crearea unui mediu mai incluziv pentru toți locuitorii.

Aceste rampe nu doar facilitează deplasarea celor cu mobilitate redusă, ci și demonstrează angajamentul autorităților locale față de principiul egalității de șanse și acces la serviciile publice pentru toți cetățenii.

Infrastructură 5: ”Fiecare rampă confecționată reprezintă un pas către eliminarea obstacolelor”

Accesibilitate fără obstacole! Echipa noastră a realizat confecționarea rampelor destinate accesului facil al persoanelor cu dizabilități, vârstnicilor și al părinților cu cărucioare pentru copilași, în mai multe zone ale sectorului 5. Ne-am propus să asigurăm un acces rapid și eficient în clădiri pentru toți membrii comunității noastre, ceea ce ne determină să continuăm cu această inițiativă de a oferi confort. Fiecare rampă confecționată reprezintă un pas către eliminarea obstacolelor și crearea unui mediu mai incluziv pentru noi toți”, se arată în comunicatul publicat astăzi, 29 februarie, pe contul de Facebook.

Implicarea societății Infrastructură 5 reprezintă un pas important în direcția unei societăți mai juste și mai incluzive, în care toți membrii comunității se simt valorizați și sprijiniți în accesarea serviciilor și a spațiilor publice.