12.6 C
București
vineri, 3 mai, 2024

Studenții se implică în stoparea declinului polenizatorilor din România

Anunțul a fost făcut de Organizația WWF România

Organizația World Wildlife Fund din România reunește studenții din toată țara cu scopul de a porni un demers important în cadrul proiectului ”Bee Active!”.

Potrivit comunicatului publicat astăzi, 29 martie, pe pagina de Facebook, cei interesați pot participa la dezbaterea cu specialiștii WWF România.

Aici, studenții vor afla mai multe despre importanța polenizatorilor și urgența cu care trebuie să fie lansat un manifest prin care autoritățile să adopte, cât mai urgent, un Plan de acțiune național pentru conservarea polenizatorilor.

Dezbaterea are ca scop stoparea declinului polenizatorilor din România

Facultățile sunt ca stupii plini de energie! Avem nevoie de entuziasmul și vocea studenților pentru a salva albinele! Te așteptăm cu gustări dulci și bucurie!”, au transmis membrii World Wildlife Fund din România.

Sursă foto: Facebook/WWF România

Evenimentul va avea loc luni, 3 aprilie, la ora 18, fiind găzduit de Amfiteatrul Facultății de Biologie, situat pe Splaiul Independenței 91-95, în București.

Studenții vor avea ocazia de a participa la dezbaterea cu experții în specii sălbatice, politici publice și dezvoltare sustenabilă WWF România

Vrei să afli mai multe despre importanța polenizatorilor și să participi la scrierea și promovarea unui manifest prin care să punem presiune pe autorități să adopte un Plan de acțiune național pentru conservarea polenizatorilor? Participă luni 3 martie, ora 18:00,  în Amfitreatrul Facultății de Biologie, Universitatea București, la dezbaterea cu experții în specii sălbatice, politici publice și dezvoltare sustenabilă WWF România!”, se arată în formularul de înscriere.

Latest news
știri