9.2 C
București
joi, 16 mai, 2024

În doar 20 de minute, platforma programului Casa Verde Fotovoltaice a avut aproximativ 2 milioane de accesări

Sistemul informatic al programului Casa Verde Fotovoltaice a trecut cu succes încă un test, înregistrând un număr mare de accesări într-un interval orar foarte scurt

Ministrul Mediului a precizat că astăzi, 29 mai, platforma programului Casa Verde Fotovoltaice a avut aproximativ 2 milioane de accesări.

Aceste accesări au fost înregistrate în intervalul orar 09:50-10:10.

Încă un test trecut cu brio de sistemul informatic prin care se derulează programul Casa Verde Fotovoltaice. În intervalul orar 09:50-10:10 platforma a avut cca 2 milioane de accesări”, a transmis Tanczos Barna, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul de Facebook.

Ministerul și Fondul pentru Mediu îi invită pe locuitorii altor regiuni să utilizeze materialele informative disponibile pe toate canalele de comunicare, inclusiv un manual de utilizare video, pentru a se pregăti în mod corespunzător pentru depunerea cererilor

În egală măsură, ministrul Mediului din România a precizat că locuitorii din Regiunea Nord Est – judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui – vor putea instala sisteme fotovoltaice pe 13974 case unifamiliale, cu finanțare AFM.

Pentru această regiune a existat un buget de 279.5 mil lei, care a fost rezervat în mai puțin de 6 minute.

Mulțumesc echipei IT care a lucrat la dezvoltarea platformei și, de asemenea, mulțumesc utilizatorilor care ne împărtășesc experianța înscrierii în program. Invit locuitorii următoarelor regiuni să utilizeze paterialele informative puse la dispoziție pe toate canalele de comunicare ale ministerului și Fondului pentru Mediu, inclusiv un manual de utilizare în format video, pentru a fi cât mai bine pregătiți pentru depunerea cererilor”, a conclus Tanczos Barna.

spot_img
Latest news
știri