7 C
București
marți, 22 octombrie, 2024

Echipa Infrastructură a fost mobilizată toată noaptea pentru a preveni avariile în Sectorul 5

Sub coordonarea primarului Cristian Popescu Piedone, echipele de intervenție au acționat prompt pentru a elimina acumulările de apă și a proteja comunitatea de posibilele efecte ale furtunii

Mobilizare de urgență pentru prevenirea avariilor în Sectorul 5: sub coordonarea primarului Cristian Popescu Piedone, care a convocat Comandamentul de Urgență în urma prognozei meteo anunțate de Administrația Națională de Meteorologie, echipele societății Infrastructură au acționat pentru a elimina acumulările de apă din zonele afectate.

Echipele au depus eforturi pentru a preveni orice posibile inundații sau avarii electrice

Noaptea trecută, echipa noastră a fost activă pentru a proteja comunitatea și a preveni posibilele inundații și avarii din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Avertizările meteorologice venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie au vizat mai multe operațiuni de prevenție pentru situații critice. Sub coordonarea primarului Cristian Popescu Piedone, care a convocat Comandamentul de Urgență imediat după aflarea veștilor venite din partea ANM, echipa Infrastructură S5 S.A. a intervenit prompt în zonele afectate pentru a evacua acumulările de apă și a preveni eventuale probleme electrice”, se arată în comunicatul companiei Infrastructură 5.

Compania Infrastructură: ”Echipele au fost la datorie pe tot parcursul nopții, asigurându-se că Sectorul 5 rămâne în siguranță!”

De asemenea echipele au fost pregătite pentru alte daune posibile provocate de vremea nefavorabilă.

Potrivit comunicatului societății, intervențiile au fost realizate în colaborare cu echipajele de la Poliția Locală Sector 5, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, Societatea Amenajare Edilitară S5 SRL și Societatea Salubrizare S5 SA.

Împreună cu alți colegide la Poliția Locală Sector 5, DGASPC Sector 5, Societatea Amenajare Edilitară S5 SRL și Salubrizare S5 SA, s-au asigurat că pot interveni pentru orice alt tip de daune cauzate de furtună. Mobilizarea a fost foarte bună, iar daunele au fost diminuate cât se pate de mult pentru a menține confortul cetățenilor”, au transmis reprezentanții societății bucureștene.

spot_img
Latest news
știri