15 C
București
joi, 2 mai, 2024

A început campania. Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a mers să planteze 200 de platani în Prelungirea Ghencea | VIDEO

Candidatul AUR la Primăria Capitalei a mers să planteze copaci.

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a plantat 200 de platani în Prelungirea Ghencea, potrivit Agerpres.

El l-a acuzat pe Nicușor Dan că nu și-a respectat promisiunile privitoare la zona cu pricina, prin plantarea de copaci și crearea de spații verzi. Sloganul celor de la AUR pentru această campanie a fost „Când Ciucu și Nicușor se ceartă, Enache plantează“.

„După patru ani de aşteptare în care Nicuşor Dan nu a reuşit să-şi îndeplinească promisiunile privind plantarea de noi copaci şi crearea de păduri urbane în prelungirea Ghencea – timp în care nu a fost nici măcar un singur copac plantat în această zonă – astăzi am decis să acţionăm şi să-i arătăm cum se fac lucrurile. Împreună cu colegii din AUR Bucureşti, am plantat aproximativ 200 de platani în zona prelungirii Ghencea, o zonă sufocată de trafic şi poluare generată de maşinile care stau într-un şantier de aproape 10 ani“, a transmis Mihai Enache.

El i-a transmis actualului edil să lase certurile cu primarii de sectoare și să se apuce de treabă. Mai mult, i-a recomandat lui Nicușor Dan să urmeze exemplul celor de la AUR.

„Sperăm că Nicuşor Dan va lăsa certurile cu primarii de sector legate de toaletarea şi îngrijirea copacilor. Sperăm că va urma exemplul nostru. I-am demonstrat astăzi că lucrurile se pot realiza doar atunci când există voinţă“, a mai zis Mihai Enache.

Latest news
știri