28.1 C
București
marți, 7 mai, 2024

Incendiu masiv în apropierea Aeroportului Ciampino din Roma

Fumul dens a putut fi observat din zonele rezidențiale

Un incendiu de proporții a izbucnit în apropierea Aeroportului Ciampino din Roma, sâmbătă, 29 iulie.

Incendiul a genarat o coloană densă de fum negru vizibilă din mai multe zone rezidențiale ale capitalei Italiei, precizează Știrile Pro TV.

Cauzele incendiului din Ciampino rămân necunoscute, însă flăcările s-au răspândit rapid în diverse zone ale depozitului de gunoi

Angajații de la groapa de gunoi au încercat inițial să stăvilească focul folosind extinctoare, dar au solicitat imediat ajutor, iar primii care au intervenit au fost pompierii de pe aeroportul Ciampino.

Potrivit sursei citate, autoritățile au informat că nu au fost raportate victime în urma acestui incident.

Dezvăluire surprinzătoare: Cauza reală a incendiilor din Grecia nu ar fi legată de căldura extremă

În ceea ce privește incendiile din Grecia, potrivit unor surse recente, cauza flăcărilor devastatoare nu ar fi legată de căldura extremă, ci de activități umane neadecvate.

Conform informațiilor publicate de Știri pe Surse, există indicii că multe dintre incendii au fost provocate intenționat.

Autoritățile cercetează aceste aspecte, iar ipoteza incendierii deliberate a stârnit indignare și revolta în rândul populației afectate de dezastrele naturale.

În această perioadă au izbucnit 667 de incendii, adică peste 60 de incendii pe zi, aproape în toată țara. Din păcate, majoritatea au fost aprinse de mâna omului, fie din neglijență criminală, fie intenționat”, a declarat Vassilis Kikilias, ministrul grec al crizei climatice și protecției civile.

Latest news
știri