14.3 C
București
marți, 30 aprilie, 2024

Doi copii din Vaslui au salvat un cățel căzut într-o fosă septică (Video)

Deși apelăm la pompieri atunci când un animal se află în pericol, de data aceasta, doi copii au reușit să devină eroi. Un patruped a fost salvat fără vreun apel la 112 și fără prea multe persoane implicate.

Curajul nu ține cont de vârstă, iar ingeniozitatea reprezintă consecința directă a empatiei, a implicării și a spiritului de echipă: un cățel căzut într-o fosă septică situată la marginea orașului Bârlad a fost salvat într-un mod inedit.

Salvatorii patrupedului sunt doi copii din Vaslui. Având la îndemână doar o singură panglică, copiii au reușit să facă un laț.

În cursul zilei de ieri, 22 martie, cățelul a căzut într-o fosă aflată pe câmp. Cu toate acestea, a avut norocul ca băieții să-i audă scheunatul. Cei doi treceau întâmplător prin zonă și au auzit cum câinele schelălăia îngrozitor, cerând, parcă, ajutor.

Cei doi copii au dat dovadă de ingeniozitate, empatie și spirit de echipă

Au decis să nu rămână indiferenți și, într-un timp relativ scurt, cei doi băieți din Vaslui au acționat pentru salvarea micului patruped.

Astfel, asistați și de părinții lor, copiii au devenit eroi, făcând subiectul știrilor pozitive. Videoclipul micilor salvatori poate fi vizionat Youtube.

Copiii s-au dovedit foarte inventivi, având la îndemână doar o panglică. Au făcut un laț și au coborât panglica în fosă, unde au primit un ajutor neașteptat chiar din partea cățelului, care și-a băgat lăbuța în nodul format și a fost apoi tras la suprafață, menționează Știrile Pro TV.

Episodul s-a încheiat cu mângâieri și joacă, iar filmulețul reprezintă dovada că oricine poate deveni un salvator, indiferent de vârstă și indiferent de mijloace.

Latest news
știri