20.8 C
București
duminică, 6 octombrie, 2024

Agent Green, despre noile defrișări din Valea Cerbului: ”Idioțenia morală a cuprins lăcomia familiei regale, administrația silvică și ministerul mediului”

Continuă defrișările și distrugerea pădurilor din Valea Cerbului din munții Bucegi

Membrii Agent Green au fost în munții Bucegi, pe Valea Cerbului, unde pădurea aparținând familiei regale, pe care organizația a reușit să o salveze prin intermediul instanței, este din nou amenințată.

Reprezentanții organizației au transmis că au început tăieri noi, iar noile drumuri forestiere distrug pădurea din munții Bucegi până aproape de abruptul alpin.

”Un sistem mafiot complet” continuă să distrugă pădurile din Valea Cerbului

Azi, o tristețe de nedescris. Am fost în Bucegi pe Valea Cerbului să vedem ce se întâmplă cu pădurea familiei regale pe care am salvat-o la tribunal. Au început tăieri noi în parcelele alăturate. Vor să scoată 7000 metri cubi de lemn din astfel de uriași. Au făcut drumuri forestiere noi care au rănit adânc Bucegii până aproape de abruptul alpin. Practic un sistem mafiot complet”, se arată în comunicatul publicat de organizație pe contul de Facebook.

Agent Green: ”Mințile noastre nu pot cuprinde această idioțenie morală care a cuprins lăcomia familiei regale, administrația silvică și ministerul mediului”

Agent Green a precizat că își menține hotărârea de a lupta împotriva acestei nedreptăți prin intermediul justiției.

Reprezentanții organizației au luat decizia de a iniția o nouă acțiune legală pentru a proteja și aceste păduri vitale.

Vrem să îi dăm în judecată și să salvăm și aceste păduri dar vă mărturisim că am rămas fără resurse. Putem doar cu ajutorul tău dacă îți pasă cu adevărat să păstrăm intactă acești codri seculari, punte între trecut și viitor”, au adăugat membrii Agent Green.

Organizația poate fi susținută aici.

spot_img
Latest news
știri